Ед Шийрън стана най-богатият британски изпълнител до 30-годишна възраст. Той

...
Ед Шийрън стана най-богатият британски изпълнител до 30-годишна възраст. Той
Коментари Харесай

Адел вече не е най-богатият млад британски изпълнител

Ед Шийрън стана най-богатият английски реализатор до 30-годишна възраст. Той изпреварва от първото място Адел, като положението му е към този момент 170 млн. паунда, съобщи БГНЕС, базирайки се на The Sun.
Преди да се загрижите, че Адел е обедняла, би трябвало да се направи уточнението, че тя към този момент не влиза в класацията, тъй като навърши 31.
Ед Шийрън е евентуално най-бързо забогатяващият от всички в класацията, като единствено през тази година е удвоил положението си, с помощта на извънредно сполучливо международно турне.
На второ място е Даниел Ратклиф, прочут от ролята на Хари Потър в поредицата от филми за момчето вълшебник. Радклиф ще има място в класацията още половин година, защото ще навърши 30 години през идващото лято. Състоянието му се прави оценка на 90 милиона английски лири.
На трето място е някогашният фронтмен на групата One Direction Хари Стайлс. Откакто стана соло реализатор, 25-годишният реализатор е проработил 12 милиона лири като музикант и 8 милиона от извънредно преференциалната договорка да бъде дипломат на стилния колос Gucci. Състоянието му се прави оценка на 64 милиона лири.
Останалите членове на One Direction - Нийл Хоран, Луис Томлисън, Лиам Пейн и Зайън Малик също са в топ 10 на най-богатите под 30 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР