Ед Шийрън произвежда собствена бира за приятели и семейството си

...
Ед Шийрън произвежда собствена бира за приятели и семейството си
Коментари Харесай

Ед Шийрън прави собствена бира в изолацията

Ед Шийрън създава лична бира за другари и фамилията си по време на изолацията. Той подготвя личната си бира в своето имение в Съфолк.

Въпреки че 29-годишният артист и създател на песни е притежател на кръчмата „ Bertie Blossoms " в лондонския „ Нотинг Хил ", той е решил да прави лична бира за другари и фамилията му в Съфолк, Източна Англия.

Източник сподели пред „ Сън ": „ Бирата не е доста неприятна, само че Ед не счита, че някоя от огромните пивоварни към момента има защо да се тревожи. "

Кръчмата в парцела на Ед е обвързвана с къщата му посредством тунел.

Пивоварството не е единственото ново занимание на Ед; наскоро беше разкрито, че той се забавлява с пчеларство и градинарство по време на изолацията си поради Covid-19.

Ед е конфигурирал пчелен кошер в своето имение с повърхност от 16 акра - наименуван „ Шийрънвил " - и се твърди, че има предпочитание да прави собствен личен мед благодарение на пчелите си.

Източник сподели: „ Ед е сложил дървен кошер в края на имението си. Той към този момент има и други артикули, отглежда и някои животни, тъй че явно се любува на концепцията за този метод на живот. "

Авторът на „ Castle on the Hill " към този момент отглежда кози и пилета в имението си, а има също и овощна градина и оранжерии за развъждане на лични зеленчуци. Ед и брачната половинка му Чери Сийборн, на 28 години, прекарват дружно времето си в изолираност, занимавайки се с градинарство.

Източник изясни, че изпълнителят на " Shape Of You " " прекарва часове, грижейки се за всичките си култури ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР