Ед Шийран обединява усилия с украинската група „Antytila“ , за

...
Ед Шийран обединява усилия с украинската група „Antytila“ , за
Коментари Харесай

Ед Шийран създава нова песен с украинската група „Antytila“

Ед Шийран сплотява старания с украинската група „ Antytila “, с цел да издаде нова версия на песента си " 2Step ", откакто на групата беше отказано да се причисли към неотдавнашен концерт с присъединяване на артиста. Британската поп звезда Ед Шийран снима последното си музикално видео в Киев дни преди Русия да нападне Украйна, където където фронтменът на групата Тарас Тополия, който взе участие в оказването на здравна помощ на потърпевши членове на армията в страната.


 Коалиционният съвет завърши без изказвания, решението е на Народно събрание 4 май 2022 | Около два часа продължи съвещанието на Съвета на ръководещата коалиция, на което се обсъждаше предлагането...
„ Antytila “ ​​е поп-рок група, чийто най-нов албум Millennial, беше публикуван дни след експлоадирането на войната в родната им страна. Тополия съобщи пред изданието „ People” тази седмица, че решението да се включи непринудено в отбраната на Украйна по никакъв начин не е било мъчно.

„ Въпреки че имам три деца и най-големият ми наследник е роден в Америка, ме води мощният ентусиазъм, че съм украинец и в случай че моята страна е в заплаха, би трябвало да защитя родината си и бъдещето на фамилията ми “, споделя Тополия.

Когато стартира войната, брачната половинка, децата и дядо му пътуват до Западна Украйна, с цел да се отдалечат на безвредно разстояние от столицата, като в последна сметка се приютяват в в Ню Джърси при майката и втория татко на Тополия.

Тополия споделя, че когато фамилията му е в сигурност, той е в положение да прави това, което усеща като вярно в Украйна, по-лесно.

в Бирмингам с присъединяване на Ед Шийран, Камила Кабело, както и украинската певица Джамала, която завоюва песенния конкурс Евровизия през 2016 година Събитието събра 17,6 милиона $, които ще бъдат дарени на Комитета за незабавни случаи за филантропична помощ в Украйна.

В последна сметка обаче на групата беше отказано да вземат присъединяване. Тополия споделя пред изданието, че въпреки да са разочаровани от решението, те са признателни за желанието посредством събитието да бъдат събрани средства в поддръжка на народа на Украйна.

Шийран благодари на групата Antytila ​​и показа, че се гордее, че взе участие в събитието за набиране на средства.

„ Нямам самообладание да чуя и вашата музика, момчета “, сподели той.

Тополия показа пред „ People” че Шийран и неговият екип са помолили групата да вземат участие в римейка на песента " 2Step " от последния му албум.

„ Това е огромна чест за нас и ние, несъмнено, се съгласихме. Въпреки че сме във война, се опитваме да сътворяваме изкуство. Макар в сходна обстановка да липсва ентусиазъм да правиш каквото и да било, тъй като си изтощен и в близост се случват ужасни неща. Но имаме тласък да сътворяваме. Защото това е метод да покажем нашив тип опозиция - тази на изкуството ", споделя Тоополия.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР