Ед Шийрън, на 32 г., дари впечатляващите £1 милион в

...
Ед Шийрън, на 32 г., дари впечатляващите £1 милион в
Коментари Харесай

Ед Шийрън дарява £1 МИЛИОН на бившето си училище в Съфолк, за да финансира курс по изкуства, след като сподели страстта си към рисуването с фенове

Ед Шийрън, на 32 година, подари впечатляващите £1 милион в бившето си учебно заведение в Съфолк, с цел да могат почитателите да преследват пристрастеността си към изкуството

Ед също по този начин преди е предложил финансова поддръжка за музика, компютърни науки и снимка в остарялото си учебно заведение.

Той също преди този момент подари на начално учебно заведение за финансиране на музикално оборудване, в това число нови цигулки и виоли за възпитаници.

Благотворителната организация дава цялостни стипендии на фамилии, които не могат да си разрешат учебна такса, като последните й доклади демонстрират, че е похарчила £91 000 за дарения през 2022 година и е имала още £338 000 във средства.

Ед към този момент е показал гения си в изкуството в обществените медии, разкривайки през 2019 година, че е прекарал цялостен месец в изобразяване по време на отмора от музика.

Споделяйки фотоси на прив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР