Ед Шийрън и приятелката му Чери Сийбърн се сгодиха, съобщи

...
Ед Шийрън и приятелката му Чери Сийбърн се сгодиха, съобщи
Коментари Харесай


Ед Шийрън и приятелката му Чери Сийбърн се сгодиха, съобщи самият певец в социалните мре

Ед Шийрън и приятелката му Чери Сийбърн се сгодиха, заяви самият артист в обществените мрежи. Двойката, която е дружно от 3 години, неотдавна и заживя дружно.

Певецът разгласи годежа си в обществената мрежа Instagram, като написа „ Успях да се уредя с избраница преди края на годината. Изключително щастливи и влюбени сме. Котките ни Калипо и Дорито също са доста удовлетворени “.

Сийбърн е съученичка на Шийрън и двамата се познават от 11-годишна възраст. 

„ Познавам Чери от 15 години. През 2015 година тя работеше на Уол Стрийт в Ню Йорк, а аз имах 6 концерта там. След като завърших с тях, отидох на празненството на Тейлър Суифт във връзка 4-ти юли. Оказа се, че и двама сме на празненства в Роуд Айлънд. Попитах Тейлър дали мога да викна Чери при нас, а останалото е история “, описа изпълнителят на Perfect.

Преди месеци Шийрън показа, че е имал наркотична и алкохолна взаимозависимост и точно затова в последно време е бил отвън светлината на прожекторите.

Певецът описа, че не е можел да твори под въздействието на наркотсаици и с помощта на Чери е съумял да се съвземе и да продължи да развива кариерата си.

Шийрън е прочут с това, че самичък написа текстовете на песните си и те са основани за половинката до него. Последният шлагер на артистът Perfect е въодушевен точно от Чери.

Got myself a fiancé just before new year. We are very happy and in love, and our cats are chuffed as well xx

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР