Ед Шийран е най-излъчваният изпълнител за 2021 г. във Великобритания

...
Ед Шийран е най-излъчваният изпълнител за 2021 г. във Великобритания
Коментари Харесай

Ед Шийран е най-излъчваният изпълнител за 2021 г. във Великобритания

Ед Шийран е най-излъчваният реализатор за 2021 година във Англия съгласно организацията за авторски права в звукозаписната промишленост PPL, заяви Би Би Си.

Негова е и най-излъчваната ария на годината - " Bad Habits " .

Шийран заема първото място за четвърта от общо пет години. Изчисленията се вършат по употребяваните негови песни по радиото, малкия екран, клубовете, кръчмите и магазините. 

Предишната най-излъчвана ария на годината на Ед Шийран във Англия беше " Shape Of You " през 2017 година За нея наскоро той завоюва правосъдно дело.

Продължителният триумф на Ед Шийран е " удостоверение за качеството на продукцията му и силата на английската музика във време, когато в световен проект конкуренцията е по-силна от когато и да било ", съобщи шефът на Phonographic Performance Limited - PPL Питър Литам. 

Втората и третата най-излъчвани песни през 2021 година във Англия са на Том Гренан . На второ място е неговата " By Your Side " с Калвин Харис, а на трето - " Little Bit of Love ". 

На четвърто място е " Blinding Lights " на Уикенд , въпреки и да е издадена през 2019 година Неотдавна тя беше избрана и за най-големия шлагер на всички времена в класациите на " Билборд ", сваляйки от пиедестала " The Twist " на Чъби Чекър от 1960 година  
На второ място измежду най-излъчваните реализатори във Англия през 2021 година е френският диджей Давид Гета, който има две песни в топ 10 - " Heartbreak Anthem " с " Литъл Микс " и " Bed " с Рей е Джоел Кори. 

Трета е Дуа Липа.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР