Ед Шийрън е един от успелите млади изпълнители, който може

...
Ед Шийрън е един от успелите млади изпълнители, който може
Коментари Харесай

Защо Ед Шийрън има толкова много имоти

Ед Шийрън е един от съумелите млади реализатори, който може да се похвали и със солидно насъбрано благосъстояние зад тила си.
 Ед Шийрън заплаща повече налози от Starbucks и Amazon
Защо Ед Шийрън заплаща повече налози от Starbucks и Amazon

Колко тъкмо е внесъл изпълнителят предходната година

Певецът живее относително непретенциозно и не показва фикс идея по скъпи занимания, за които да пръска доста пари. Едно не може да се отхвърли на Ед обаче, и това е влечението му да купува парцели и да влага в недвижимо имущество.

След като неотдавна съседите му се оплакват от шума, който подвига, музикантът взема решение да реши казуса, само че не като понижи шума или се реалокира, а като... купи всички парцели в близост. По този метод той лимитира до най-малко опцията да пречи на някого, с изключение на на себе си.
 Снимка 355036

Така към парцелите, които към този момент има, Ед прибавя още две къщи в Лондон на стойност 19.8 милиона английски лири. С тях младият артист към този момент има 22 парцела на стойност 47 милиона английски лири .

Това не е първият случай, в който артистът има разправии със съседите поради шума, който подвига. Ед имаше проблеми с хората, живеещи покрай заведението му, които също се оплакваха от мощната музика. А и този проблем Ед взема решение по познатия метод - купува парцелите в близост, с което отстранява опцията някой да бъде наоколо, с цел да се оплаче, написа Metro.
 Ед Шийрън и какъв връх усъвършенства изпълнителят
Как Ед Шийрън надмина даже себе си

Изпълнителят не стопира да усъвършенства рекорди
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР