ECX Fabric ще се предлага на още 7 пазара, включително

...
ECX Fabric ще се предлага на още 7 пазара, включително
Коментари Харесай

Equinix разширява достъпа до услугите си в ЕМЕА

ECX Fabric ще се предлага на още 7 пазара, в това число България

„ ECX Fabric ще разреши на клиенти от страната и района да улеснят своя достъп до едни от най-големите снабдители на облачни решения ”, съобщи Здравко Николов, изпълнителен шеф на Equinix България
(снимка: ruzhin / предоставена от Equinix)

Г лобалната компания за взаимосвързаност и центрове за данни Equinix стартира огромно разширение на достъпа до услугата си ECX Fabric на 7 нови пазара в района ЕМЕА (Европа, Близкия изток и Африка ), измежду които и България .

Разширяването на Equinix Cloud Exchange Fabric (ECX Fabric) ще подкрепи световния бизнес при опростяване на хибридните и мулти-облачните инфраструктури, подчертаха от компанията. Услугата ще бъде разширена в София, Барселона, Брюксел, Женева, Истанбул и Лисабон, а в допълнение и в Хамбург през второто тримесечие на годината.

ECX Fabric е световна услуга за взаимосвързаност, налична на 45 стратегически пазара, която разрешава на фирмите да обменят данни при нужда сред разнообразни градове през директни частни връзки, като по този начин поддържа цифровата промяна.

Услугата обезпечава скалируемост, еластичност и съгласуваност през портал за самообслужване или чрез API. През един порт клиентите, намиращи се във всеки пазар с работещ ECX Fabric, могат да основават и ръководят връзки при нужда пo уеднаквен метод в целия свят.

В усложнената пазарна среда редица организации форсират цифровата промяна, отдавайки приоритет на хибридните и мулти-облачни решения. Именно в отговор на тази смяна, Equinix уголемява предлагането на ECX Fabric в ЕМЕА, като увелича опциите за световна взаимосвързаност в границите на Platform Equinix. Бизнесът и доставчиците на мрежови и облачни услуги могат да скалират активността си толкоз бързо, колкото го изисква цифровата стопанска система.
още по тематиката
Дигиталната промяна подхранва потребността от виртуални мулти-облачни инфраструктури по поръчка. Компаниите от целия свят към този момент употребяват виртуални връзки, с цел да разширят обсега си до нови райони. ECX Fabric подкрепя прехода към разбиране на мулти-облачни решения, като свързва дистрибутираната инфраструктура и цифровите системи в световен мащаб непосредствено, предпазено и динамично в Platform Equinix.

Platform Equinix е динамична платформа на центрове за данни и взаимосвързаност, която е от основно значение за всеки бизнес, внедряващ хибридни мулти-облачни решения покрай потребителите си. С световно покритие, включващо над 200 International Business Exchange (IBX) центъра за данни, Platform Equinix поддържа доста огромен дял на директна обществена съгласуваност с облачни снабдители, както и екосистемата с най-висока степен на физическа и виртуална взаимосвързаност.

„ ECX Fabric ще разреши на клиенти от страната и района да улеснят своя достъп до едни от най-големите снабдители на облачни решения, измежду които Amazon Web Services, Microsoft Azure, Oracle Cloud Infrastructure и Гугъл Cloud в Platform Equinix ”, разяснява Здравко Николов, изпълнителен шеф на Equinix България.

Тъй като Equinix предлага пряк достъп до доста висока централизация на съгласуваност с облачни снабдители, „ ECX Fabric е идеално приспособен, с цел да отговори на провокациите, свързани с мулти-облачната мрежова съгласуваност, пред които се изправят клиентите ”, разясни Николов.

Посредством един порт в платформата, фирмите могат бързо да се свързват с най-големите екосистеми от облаци, мрежи и сътрудници на ECX Fabric, в това число компании предоставящи облачни технологии, които не са налични сега за директна връзка в границите на локалния пазар.

„ Вече имаме образци на мрежи за разпространяване на наличие, които се възползват от преимуществата, предлагани от ECX Fabric ”, добави Николов.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР