Eaton, водещата компания за управление на електрозахранването, представи своето най-ново

...
Eaton, водещата компания за управление на електрозахранването, представи своето най-ново
Коментари Харесай

Eaton пуска на пазара следващото поколение UPS с 11% по-висока мощност

Eaton , водещата компания за ръководство на електрозахранването, показа своето най-ново потомство UPS . Проектирано за реализиране на успеваемост и еластичност, 5PX Gen2 предлага понижени разноски за поддръжка, лекост на работа и усъвършенствана непрекъснатост на услугата . 5PX от 2-ро потомство също впечатлява с това, че обезпечава 11% повече мощ на обвързваните сървъри, в сравнение с другите UPS, с помощта на единичния си фактор на мощността. Систематае сертифицирано по Energy Star 2.0 за оптималната успеваемост в целия работен обсег

5PX Gen2 на Eaton дава на корпоративни и самостоятелни клиенти най-хубавата в класа си линейно-интерактивна отбрана на зареждането, увеличавайки оптимално непрекъснатостта на ИТ и бизнес услугите. UPS-ът предлага и мощни принадлежности за отдалечено наблюдаване, интеграция с ИТ инфраструктура и отдалечено внедряване. Софтуерът Intelligent Power от Eaton може да се интегрира безпроблемно в облачни и виртуални среди за работа.

„ 5PX Gen2 най-хубавият ни UPS до момента. Това второ потомство е съвършеното решение както за корпоративни, по този начин и за самостоятелни клиенти, които не желаят да правякомпромис във връзка с коберсигурност, производителсност и еластичност, а търсят единствено най-хубавото “, разяснява Стефан Лакроа, продуктов управител в Eaton България .

Производителност

5PX Gen2 доставя 11% повече зареждане на свързани сървъри спрямо други UPS, с помощта на способността си за реализиране на фактор на мощността единица. Сертифицирано е по Energy Star 2.0 за оптималната успеваемост в целия работен диапазон. Енергията се мери за всяка обособена група контакти и се вижда непосредствено на екрана и посредством софтуера Intelligent Power Manager на Eaton.

Гъвкавост

Иновативният графичен LCD екран прави конфигурирането на 5PX Gen2 елементарно и интуитивно. Този UPS също предлага елементарен метод при първична апаратура, с цел да опрости процеса на конфигурация на UPS. Отдалеченото ръководство и надстройването на фърмуера са налични с опционалната карта за ръководство на мрежата на Gigabit на Eaton.

Коберсигурност

Свързаните устройства могат да бъдат приоритизирани за оптимално време без спиране на работата на главните услуги. Превключването на електрозахранването и възобновяване при бедствия могат елементарно да се ръководят с надзор на сегментите на натоварване. Моделите Netpack в допълнение пазят цифровото наличие с двойни документи за киберсигурност (по UL 2900-1 и IEC 62443-4-2) и оферират връзка с облака Cyber Secured Monitoring на Eaton.

 

Удобство

5PX Gen2 е налично в четири разновидността от 1000 VA до 3000 VA с конфигурации както вид стелаж, по този начин и вид кула. 5PX Gen2 2200 VA и 3000 VA са налични във формат RT2U (оптимизиран за монтаж вид стелаж) или RT3U (за монтаж туп кула или плитък стелаж). Всички модели включват комплекти за монтаж върху подложка и релси. 5PX Gen2 идва и с усъвършенстваната удължена гаранция на Eaton.

Това последно допълнение към гамата UPS на Eaton ще обезпечи на клиентите дълго чакани нововъведения в продуктивността, гъвкавостта и киберсигурността. Намалените разноски за владеене и гъвкавостта вършат 5PX Gen2 идеални за потребление в актуалните предизвикателни ИТ среди. Пълна информация за продукта е налична на на Eaton.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР