EastEnders беше пълен с експлозивни сцени в четвъртък вечерта, когато

...
EastEnders беше пълен с експлозивни сцени в четвъртък вечерта, когато
Коментари Харесай

Звездата от BBC EastEnders наруши мълчанието при изненадващо излизане от сапун след бомба

EastEnders беше цялостен с избухливи подиуми в четвъртък вечерта, когато един воин напусна Албърт Скуеър, откакто хвърли голяма бомба.

Само неотдавна Сам Мичъл направи огромно изобретение на погребението на вуйна Сал, като откри, че вуйна Сал е оставила на нея, Фил Мичъл и брат Грант Мичъл £100 000 в завещание. Новината остави Сам в потрес, като тя въобще не знаеше, че са й останали пари.

Сам се изправи против Фил и изиска нейната част от парите, само че той отхвърли да ги съобщи. По-късно Сам реши да употребява мръсна тактичност, с цел да получи това, което искаше, прибягвайки до изнудване, откакто разбра от Алфи Муун, че Фил е изневерил на брачната половинка си Кат.

Феновете си спомнят, че Фил спа с Ема Хардинг предходната година и Сам употребява тази информация, с цел да изнудва Фил за парите от наследството. В епизода в сряда Сам продължи да притиска Фил за парите, само че той не се поддаде. В последна сметка Фил сподели, че Сам може да получи парите си при едно изискване, тя да напусне Албърт Скуеър завина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР