EastEnder Kitty Castledine експлодира на нашите екрани в понеделник в

...
EastEnder Kitty Castledine експлодира на нашите екрани в понеделник в
Коментари Харесай

Новата звезда от EastEnders разкрива експлозивен сюжетен обрат, който ще разтърси зрителите

EastEnder Kitty Castledine експлодира на нашите екрани в понеделник в сюжетна линия за муле за опиати, до момента в който се причислява към най-новото женско мощно дуо на BBC.

В дебютния епизод на Кити нейният воин Пени Бранинг е забелязан да крие опиати в куфара на братовчедка Лорън (Жаклин Джоса) в Париж. И при завръщането си в Уолфорд, двойката провокира стихия, която кара жителите на Албърт Скуеър да се клатят. 21-годишната Кити признава, че ранните ѝ подиуми са били толкоз цялостни с драма, че майка ѝ на смешка сподели, че след фотосите е взела прекалено много от дивата детска персона на Пени.

Актрисата споделя: „ Пени е петарда, 100 %. Харесва ми, че тя и Лорън са новото динамично дуо. Ние провокираме стихия през цялото време и връщаме част от тази класическа драма на Бранинг назад в Уолфорд. Това е в действителност вдъхновяваща, занимателна сила – това е, което Пени носи на площада. Нейният морал е на всички места, само че тя е толкоз занимателна за игра. Тя има същинско чувство за ориста, знае какво и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР