EAST ST. ЛУИС, Илинойс – Известен рапър от Metro East

...
EAST ST. ЛУИС, Илинойс – Известен рапър от Metro East
Коментари Харесай

Рапърът от Metro East Mudd Bughatti е убит при стрелба на Stan Musial Bridge

EAST ST. ЛУИС, Илинойс – Известен рапър от Metro East беше убит и погубен в неделя вечерта в застрашителен епизод на Мемориалния мост на ветераните в Стан Музиал.

Някой откри огън по Трой Едуардс, до момента в който той караше през Мостът Stan Musial от Сейнт Луис до Илинойс, заяви щатската полиция на Илинойс. Едуардс, който се наричаше със театралния псевдоним Мъд Бугати, беше разгласен за мъртъв малко след 23 часа. Той беше на 25.

Това не беше първият път, когато Едуардс стана жертва на пукотевица. Преди близо две години Едуардс беше прострелян няколко пъти при случай, при който един човек почина.

Новината за гибелта на Едуардс се популяризира бързо в обществените медии в музикалната промишленост.

DJ Shay Мъни познаваше Едуардс и сподели, че има ярко бъдеще.

„ Работейки в музикалната промишленост, срещал съм го по радиостанции, концерти, събития. Всеки път, когато излизаше нова музика, той ми изпращаше известие “, сподели Мъни. „ Бях покровител на неговите записи. Той просто беше доста благополучен човек; постоянно ухилен, добра сила, положително въодушевление. “

Затвори

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Гледайте ни във входящата си поща.

Абонирайте се в този момент

Извънредни вести

Разследващите споделиха, че Едуардс е бил в бял SUV, пътуващ на изток по моста, когато някой в ​​друго транспортно средство е разкрил огън. Пътник в джипа на Едуардс е ранен и е откаран по неотложност в болничното заведение. Нараняванията им не са животозастрашаващи.

Щатската полиция на Илинойс сподели, че никой не е арестуван.

„ Много тъжно. Той беше татко. Ако го последвате в обществените медии, той обичаше дъщерите си “, сподели Мъни. „ Молитви към фамилията му и молебствия към децата му. Това е загуба за Сейнт Луис и рап общността. Трябва да се оправим по-добре. Насилието би трябвало да спре. “

За последните вести, времето, спорта и поточно видео, отидете на FOX 2.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР