„Е, вижте, в руската армия третират информацията като защитен, важен

...
„Е, вижте, в руската армия третират информацията като защитен, важен
Коментари Харесай

Бивш командир на НАТО: Путин знае, че руските военни го лъжат

„ Е, вижте, в съветската войска третират информацията като предпазен, значим детайл и по тази причина се лъжат един различен. Научат ги на това; идваше от руската войска. Путин знае, че го лъжат. Затова той прави оценка, примирявайки се с нея “, сподели Кларк в отговор на въпрос на дали е склонен с оценката, че на Путин не се споделя какъв брой неприятно се показва Русия във войната с Украйна.

Той добави, че Путин „ може да не харесва това “, само че в „ системата им всички лъжат “.

Според генерала информацията в Русия се крие поради риск от разпродажба, само че въпреки всичко там всички я знаят.

„ Укривате информация, тъй като в случай че кажете истината, ще бъдете първият, който ще бъде убит, когато нещо не работи. Така че те знаят по какъв начин да се отнасят един към различен. Путин се изкачи до върха като лъже хората. Той знае по какъв начин работи системата “, добави Кларк.

Припомняме, че представители на американското и английското разузнаване обявиха, че Путин може би е съзнателно дезинформиран за хода на военните дейности в Украйна, без да приказва за същинските загуби на съветските въоръжени сили и последствията от западните наказания. Съединени американски щати прибавиха, че най-близките му съветници евентуално са виновни за това.

Неотдавна Пентагонът призна, че заради това връзките сред Путин и съветския министър на защитата Сергей Шойгу могат да се влошат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР