е в изоставаща позиция за момента от предизборната надпревара. Това

...
е в изоставаща позиция за момента от предизборната надпревара. Това
Коментари Харесай

Юрий Асланов: Бавенето на позицията на БСП носи съмнение дали ще подкрепят Румен Радев

" е в изоставаща позиция за момента от предизборната конкуренция. Това обслужва и те ще създадат всичко допустимо да сведат конкуренцията до борба на твърдите ядра, а това не е в полза на Българска социалистическа партия. На равнище твърди ядра ГЕРБ има несъмнено преимущество ". Това сподели пред БНР социологът, някогашен член на Народно събрание на Българска социалистическа партия.
Той предвижда, че при, което значи, че ще гласоподават единствено твърдите ядра, ГЕРБ ще завоюва парламентарните избори.
" Националното управление на Българска социалистическа партия направи неточност, която ще има дълготрайни последствия - вторачиха се да вземат решение вътрешни проблеми, за сметка на привличане на електорална външна страна, която да разшири поддръжката за тях ".
Социологът разяснява още, че всички дейности на управлението на Българска социалистическа партия са в неправилна посока.
Асланов разяснява и водачите на листи на Българска социалистическа партия за идните избори, като дефинира като най-ярка персона измежду тях лидерката Корнелия Нинова:
" Правилен ход е, че Нинова поема персонална отговорност за случилото се в Пловдив (изключването на от партията, което докара до напрежение в локалната организация - б.р.) като става лидер на листата за Пловдив-град ".
 Радев постави точка на спекулациите за нова партия, безапелационна е Нинова Радев постави точка на спекулациите за нова партия, безапелационна е Нинова
С оповестяването на кандидатурата си за втори мандат на поста, президентът Румен Радев приключва спекулациите, че ще се бори за премиерск...
" Реденето на листи издава упоритост на управлението на партията и на водача повече да укрепи позицията си в партията, в сравнение с да води по-важната борба за необятна поддръжка за партията ", съобщи още Асланов.
Той изрече удивление от мълчанието на левицата за оповестената от президента Румен Радев кандидатура за втори мандат, защото постоянно Нинова, без да дочака решението на управителните органи, е поемала отговорност за дейности, които са получавали поддръжката на партията, тъй като не е бил пропуснат моментът. Според него това бавене на позицията носи и подозрение дали ще го поддържат:
" Румен Радев е несъмнено доста огромен запас. Той се употребява с доста по-голяма поддръжка, в сравнение с Българска социалистическа партия. Това неразбираемо говорене, несигурно, за бъдеще време ще понижи силата на представянето на Българска социалистическа партия на парламентарните избори, тъй като доста хора харесват Радев като блестящо декларирала се съпротива на сегашната власт. Те биха припознали и Българска социалистическа партия, в случай че тя се отъждестви с него ".
Асланов изрече съмнение, че Радев не може да завоюва втори мандат без Българска социалистическа партия, само че и Българска социалистическа партия ще загуби, в случай че се яви с различен претендент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР