e социално отговорен бранд с над 100 годишна история. Компанията

...
e социално отговорен бранд с над 100 годишна история. Компанията
Коментари Харесай

Господа, погрижете се за себе си в месеца на мъжете

e обществено виновен бранд с над 100 годишна история. Компанията започва с продажбата на крем, който познаваме и до през днешния ден, а сега милиони хора по света употребяват продуктите на световноизвестната марка.

Преди 90 години грижата за мъжката кожа на процедура е била непозната и експертите от виждат тази назряваща потребност. Така през 1922 година те пускат на пазара първия артикул, особено предопределен за мъжката кожа - сапун за бръснене, а гамата се обогатява няколко години по-късно с пяна за бръснене. През 80-те години продължава да се грижи за мъжката кожа с още няколко нововъведения. Първоначално пуска собствен афтършейв, който успокоява зачервяването при бръснене и мъжете за първи път имат наличен артикул, който прави кожата им мека и гладка. През 1986 година подема същинска гражданска война в козметичната промишленост за мъже, пускайки линията която предлага цялостна грижа за кожата на мъжете. Вече не се налагало те да употребяват артикули на своите съпруги, сестри или майки.

През годините серията на предопределена за мощния пол, продължава да се развива и да се трансформира по отношение на потребностите на актуалния мъж. Сериятае предопределена за мъжете, които са подготвени постоянно на нови достижения и имат динамично всекидневие. Продуктите съдържат неповторима формула с черен въглерод, която работи мощно против бактериите и замърсяванията. Всички оферти от серията имат вълнуващ съвременен мирис на мрачно дърво и резервират възприятието на прохлада през целия ден. съдържа линия от дезодоранти, артикули за бръснене, душ гел и шампоан, тъй че цялостната грижа е обезпечена.

През ноември реши да се включи в плана на най-голямата спортна медия в България Sportal.bg - “” в поддръжка на международната самодейност Идеята на самодейността е да се обърне особено внимание на мъжкото здраве и в частност на рака на простатата, втория най-разпространен тип рак при мъжете. Всеки искащ да поддържа плана и да си отгледа собствен личен мустак може да се включи с #МусташТаг и по този метод да отвори разговора за мъжкото здраве и по-специално за профилактичните прегледи, които са от особена значимост при ранното диагностициране на рака на простатата. Повече за самодейността можете да научите

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР