e създадена да посрещне потребностите на най-младата група от настоящи

...
e създадена да посрещне потребностите на най-младата група от настоящи
Коментари Харесай

Младежите до 25 години стават клиенти на ОББ през смартфона

e основана да посрещне потребностите на най-младата група от сегашни и евентуални клиенти на ОББ – на възраст от 18 до 25 година, в това число.
Представителите на цифровото потомство, което живее в телефона си и добре познава и употребява новите технологии, ще бъдат зарадвани с опцията да заявят банкови артикули и услуги, особено проектирани за тях, непосредствено през мобилното банкиране.
Младежкият пакет Full Access включва разплащателна сметка в лв., без такси за разкриване и месечно обслужване, безконтактна дебитна карта Mastercard от ОББ с избор на два съвременни и свежи дизайна, всичко това непосредствено през мобилното приложение. Дебитната карта в пакета е без такса за издаване и без такса изтегляне на средства от банкомати на ОББ и може да бъде съпроводена и от атрактивен аксесоар за безконтактно заплащане.
Освен Full Access младежите ще имат достъп до, с което бързо и елементарно могат да правят интервенции, да получават информации по банкови сметки и карти, да заплащат битови сметки, университетски такси, наеми и други.

Безспорно едно от най-привлекателните попълнения в пакета е достъп до лоялната стратегия Bright Club на Mastercard. Чрез нея младежите ще употребяват атрактивни понижения, преференции и специфични предложения в над 100 желани търговски обекта в България – клубове, кафета, магазини, онлайн обекти и други.
Full Access се показва и с атрактивна механика " Доведи другар ", с която младежите ще получават подарък от банката.
" Новата действителност, която COVID-19 донесе в нашия живот, ни провокира да преосмислим огромна част от ежедневните ни занимания, в това число достъпа до банкови услуги. Още през юни предложихме опцията, без да посещаваш банков клон. Сега представяме и едно напълно цифрово решение, обърнато към младежите – Full Access през ОББ Мобайл.
Това е изборът на самостоятелните и свободни младежи, на които даваме опция да вземат своя банков пакет и да получат достъп до техните пари, до концерти и празненства, когато те се върнат с цялостна мощ в живота ни, да пътуват в България и по света, да употребяват платени мобилни приложения и игри – да създадат първи стъпки във финансовата си самостоятелност. ", разяснява Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ и кънтри управител на КВС Груп в България.
" Надяваме се този нов метод на банкиране и връзка с банката да оформят и бъдещото отношение на тези клиенти към нас и да изискват от ден на ден и по-иновативни цифрови услуги. ", сподели в умозаключение Петър Андронов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР