Е, разбира се, не всеки е добър във всичко. Има

...
Е, разбира се, не всеки е добър във всичко. Има
Коментари Харесай

2-те най-неопитни в леглото зодии

Е, несъмнено, не всеки е добър във всичко. Има зодии с особени характери и са плахи, затворени и срамежливи. Това се отразява и на половите им уменията.

Ето кои са по-неопитните зодии в секса:

Рак

Представителите на тази зодия са нежни и чувствителни. За тях любовта е страст, деликатност, възприятие и благи думи. Затова и сексът остава на назад във времето.

Според тях, щом двама души се обичат, най-важно е да има съгласие, шерване и почитание. Поради тази причина държат и сексът да е сантиментален, а всички сме наясно, че този секс не е може да се разнообрази по доста способи и пристрастеността липсва.

Еднотипното им държания ги лишава от опцията да пробват нови неща, по тази причина не са доста положителни в леглото.

Ако сте по отношение на Рак, не очаквайте смяна в половите му привички, обичайте го подобен, какъвто е или намерете някой, който да дава отговор на вашите стремежи.  

Везни

Везните вършат секс, единствено когато са влюбени. Те не са почитатели на инцидентни, безсмислени и мимолетни връзки. Те считат, че сексът не е прекрасен, в случай че няма усеща и това за тях е просто загуба на време.

Малкото съществени връзки, които са имали, ги лишават от опита и уменията, които получават приятелите им с години. 

Притесняват се на пробват нови неща в секса и залагат постоянно на сигурното. Не си падат даже по порно и не можете да ги убедите да гледате дружно. 

Представителите на тази зодия не са сигурни в уменията си в леглото и по тази причина не се впускат в доста и нови и прекарвания. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР