е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и

...
е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и
Коментари Харесай

2018: Ретроградните Венера и Марс и връзките

е приложение за партньорски хороскопи, неповторимо със своя изчерпателен и изчерпателен астрологически метод. Представяме ви рубриката на Йосифа Архангелова от  за фенове астролози, която дава отговор на нашите най-съкровени въпроси за връзките ни и взаимоотношенията с околните ни хора.

През 2018 година освен има три интервала на назадничав Меркурий, само че и още два – на Венера и на Марс. А както знаем, Венера дава отговор за качествата, които считаме за скъпи, за еротичната обич, за това, което мъжът харесва у дамата, и за това по какъв начин дамата изявява своята женственост. Тези сфери в нашия живот ще подлежат на проверка, на връщане към остарели модели, хора, случки от живота ни и тяхното прекарване още веднъж – с цел да се разделим към този момент изцяло с тях.

Марс, от своя страна, дава отговор за това по какъв начин се изправяме пред света, по какъв начин се борим, за нашата мощ, интензивност, сила, за секса и креативната мощ и сила. И тук ще изпитаме закъснение, намаляване, понижаване, връщане обратно, спорове и лесна нервност, детско твърдоглавие и противоречие с справедливи неща. Марс символизира мъжката мощ и мъжествеността, като в женския хороскоп демонстрира какви мъже харесва дамата, а в мъжкия – по какъв начин се изявява мъжът при общуването си с дамите.

Ретроградни придвижвания на планетите през 2018 година:

Меркурий: от 23 март до 14 април – в Овен; от 26 юли до 18 август – в Лъв; от 17 ноември до 6 декември – в Стрелец и Скорпион;

Венера: от 6 октомври до 16 ноември – в Скорпион и Везни;

Марс: от 27 юни до 27 август – в Рак и Лъв.



При ретроградна Венера можем да чакаме огромно напрежение в двойките, изневери, раздели. Също по този начин проблеми от материално естество, компликации с парите. Излизане на изневерите нескрито. Този интервал не е прекрасен за подписване на брак, за начало на връзка или за започване на съдружничество. (Старт на бизнес с изящни предмети, бижута, творби на изкуството, интериор, козметика, както и пластични интервенции са несъответствуващи.) Но пък възобновяването на остарели връзки и партньорства най-вероятно ще се появи таман в този интервал като тематика за нас. И ще завърши с приключването на интервала.

При назадничав Марс не ни е елементарно с избухливостта, буйните връзки, секса; браковете са подложени на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР