е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и

...
е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и
Коментари Харесай

Принципът на Сатурн, или как да превърнем Звяра в принц

е приложение за партньорски хороскопи, неповторимо със своя изчерпателен и изчерпателен астрологически метод. Представяме ви рубриката на Йосифа Архангелова от  за фенове астролози, която дава отговор на нашите най-съкровени въпроси за връзките ни и взаимоотношенията с околните ни хора.

Планетата на Кармата, строгият преподавател, даже „ злосторникът “, са все прозвища на планетата Сатурн. Един от знаците му е Янус – двуликият господ, втрещен в предишното и сегашното по едно и също време (януари). Неслучайно Сатурн (Кронос) дава отговор за времето, ориста, престижа, границите, връзката с действителността, реда и строгия перфекционизъм. Където се намира в картата ни, в този дом – област от живота ни, имаме високи стандарти, от време на време доста високи, и там би трябвало да поставяме най-вече старания, с цел да научим уроците на живота.

Той символизира Златния век на съвършения ред! Но защото не знае по какъв начин да остарее и да се промени, не е признал и границите на личните си престиж и власт и по този начин е провокирал синовете си против себе си. По този метод, с война в фамилията на боговете, е комплициран завършек на Златния век. 

Как се печели борба с неговия двулик принцип на времето и ориста, по какъв начин се научават уроците в региона, в която е Сатурн в нашата карта, и на аспектите, в които взе участие?

На първо място с самообладание и дисциплинираност . С доста схващане за хода на времето и целите, които би трябвало да избираме и да следваме.

Лиз Грийн съпоставя Сатурн със Звяра от „ Красавицата и звяра “, който би трябвало да приемем и да обикнем, с цел да стане принц. Той е двулик още веднъж, недодялан и като че ли олицетворение на злото, само че на остарялото алхимично зло, което съдържа в себе си качеството да се трансформира в положително, парадоксално и езически (предхристиянски съгласно Юнг). Или както става във вълшебните приказки.

Има една друга огромна мощ на Сатурн – страхът . Той го ръководи и е там, където нещата „ ни се случват “, нямаме надзор, ориста споделя по какъв начин ще продължим. И по какъв начин се случва това в действителност: просто ние на умишлено равнище „ извикваме “ в ориста си деянията на всичко, от което се ужасяваме и опасяваме. Този развой не е нито неприятен, нито добър, той просто се случва, работи, както нашето схващане се свързва с подсъзнанието и с безсъзнателното в нас.

Като си дадем ясна визия за това, ще ни е по-лесно да разберем какво значи правилото на Сатурн. А точно: той не е неприятен или злотворен, а по-скоро тъмен и тежък , поставя отговорности на раменете ни и съществени мисли в главата ни. Кара ни да постоянстваме и да съблюдаваме правила и обичаи до перфекционизъм там, където се демонстрира.

Сатурн е в Козирог от 19 декември 2017 година до 21 март 2020 година, когато минава във Водолей. (От 1 юли 2020 година до 17 декември 2020 година ще бъде още веднъж в Козирог – назадничав, и след това дефинитивно ще премине във Водолей.) Тук той ще изяви по абсурден начин
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР