е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и

...
е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и
Коментари Харесай

2019: Астрологична прогноза

е приложение за партньорски хороскопи, неповторимо със своя изчерпателен и изчерпателен астрологически метод. Представяме ви рубриката на Йосифа Архангелова от за фенове астролози, която дава отговор на нашите най-съкровени въпроси за връзките ни и взаимоотношенията с околните ни хора.

Да си представим, че в небесата има трима владетели, всеки в своето царство е на престол, с цялостната си мощ и мощност. Това са Юпитер, Сатурн и Нептун – и трите така наречен външни планети, чиито въздействия ще дефинират каква ще е 2019-а за всички нас.

 И по този начин:   за Юпитер интервалът е от 9 ноември 2018 до 3 декември 2019  малко повече от година; за Сатурн:  от 21 декември 2017 до 22 март 2020 съвсем 3 години; за  Нептун в Риби  интервалът стартира на 4 февруари 2012 и ще продължи до 31 март 2025 – или 13 години. 

Нептун е в добра позиция по знак по отношение на Сатурн. Двете  планети ще основават разнообразни благоприятни условия през този интервал.

Най-силните интервали, в които имаме възможности да напреднем към задачите си – посредством деликатност, емпатия, помощ, лечителство или съпричастност,  са31 януари и 15 юни 2019 В астрологичната прогноза за 2019-а това безусловно значи, че ще изпитаме въздействието и на трите планети и ще би трябвало да се съобразяваме с правилата им през цялата 2019 година.

Ето и техните смисли : в случай че Юпитер, до неотдавна в Скорпион, към този момент ни научи по какъв начин да сме по-силни в интимните си връзки, по какъв начин да се оправяме с персоналните трансформации, с дълбоката си същина и тайните, то в този момент ще ни направи оптимисти, мечтатели, пътешественици, учители, проповедници и ще ни извърши с куража да поемем от време на време повече, в сравнение с можем да осъществим. Хоризонтите ни се уголемяват – ще търсим новото, свежото, откровеното, споделеното, натуралистичното, това съществуване без превземки и без нарцисизъм.

Смели – да, всеобхватни и растящи – да, преминаващи границите, търсещи непознатото, чужденците, другото и другите!

Вече схащате рамките, то май тъкмо „ рамки “ при Юпитер в Стрелец няма! Ще тръгваме на път, няма да можем да се оправим с оптимизма си, ще се увличаме по непознати земи, хрумвания, планове, чужденците ще са основни герои в ориста ни! Ще желаеме да учим – неслучайно пътят е най-хубавият метод за учене. Ще изследваме непознатото и ще отдалечаваме хоризонтите си непрестанно. Всичко в нашия живот ще пораства и ще се уголемява.

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР