е приключила разследването на катастрофата, при която загина журналиста .

...
е приключила разследването на катастрофата, при която загина журналиста .
Коментари Харесай

Прокуратурата приключи разследването на катастрофата, при която загина Милен Цветков

е завършила следствието на злополуката, при която почина журналиста. Това оповестяват от прокуратурата, представени от БГНЕС.
Към сегашния миг са направени всички назначени експертизи, като с оглед тяхното умозаключение на 01.10.2020 година държавното обвиняване е прецизирало квалификацията на незаконното действие, по което причинителят –, е притеглен към наказателна отговорност.
 Слави Ангелов: Ясна е картината за нападението против мен, какво става със случая с Милен Цветков? Слави Ангелов: Ясна е картината за нападението против мен, какво става със случая с Милен Цветков?
Цялата картина за нападението против мен е изяснена – от поръчителите до причинителите. Това съобщи журналистът Слави Ангелов пред...
В резултат на извършеното следствие е открито , че към 18 ч. на 19.04.2020 година, на ул. „ Хенрик Ибсен “, преди кръстовището с бул. „ Черни връх “, при ръководство на лек автомобил, марка „ Ауди “, модел Q7, обвиненият Николов нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, в резултат на което провокирал пътнотранспортно произшествие и съзнателно предизвикал гибелта на различен участник в придвижването – лидера на спрелия на пътното платно лек автомобил марка „ Субару “, модел „ Форестер “, Милен Цветков.
Случаят е изключително тежък – деецът управлявал МПС след приложимост на три разнообразни типа наркотични субстанции (амфетамин, тетрахидроканабинол, кокаин), със скорост доста надвишаваща позволената за съответния пътен сектор – към 99 км/ч. Приближавайки кръстовището при забранителен червен светлинен сигнал на светофарната уредба за посоката му на придвижване, обвиненият не подхванал дейности за понижаване на скоростта или прекъсване. В същия миг на пътното платно и в региона на кръстовището се намирали голям брой други участници в придвижването – водачи на коли и пешеходци.
С дейностите си Кристиан Николов е направил закононарушение по член 342, алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателния кодекс - за гибел при ПТП по несъобразителност. Наказанието е от 1 до 10 година отнемане от независимост.
Предстои Софийска градска прокуратура да предяви материалите по делото на потърпевшите лица, на обвинения и на неговата отбрана.
 Обвиняемият за гибелта на Милен Цветков остава в ареста Обвиняемият за гибелта на Милен Цветков остава в ареста
21-годишният Кристиан Николов, упрекнат за гибелта на журналиста Милен Цветков, остава в ареста. Това реши Софийският апелативен съд, прочие..
Няколко камери снимаха случая, фрагменти от видеата,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР