Е, не всички сме добри във всичко. Тези няколко зодии

...
Е, не всички сме добри във всичко. Тези няколко зодии
Коментари Харесай

3-те най-неопитни ЗОДИИ в секса

Е, не всички сме положителни във всичко. Тези няколко зодии имат особености в характера, които ги вършат или по-затворени, или по-плахи. Това се отразява и на половите им умения. Ето кои са те:
Рак
Раците са доста нежни и чувствителни. При тях любовта е снопче от страсти, усеща, деликатност и благи думи. Сексът остава на много по-заден проект. Те имат вяра, че щом двама души се обичат същински, най-важното от всичко е да са добре дружно, да споделят моменти и да се почитат. По тази логичност и сексът би трябвало да бъде сантиментален. Всички знаем, че сантименталният секс не е доста разнороден и в него пристрастеността е вкарана в рамки. Еднотипното държание на Раците в леглото ги лишава от опит и опцията да пробват нови неща. За това и не са доста положителни в тази област. Ако имате връзка с Рак, не очаквайте той да промени навиците си в леглото. Или го обичайте подобен, или потърсете човек, който ще дава отговор на визиите ви.
Това са зодиите, които най-бързо си сменят гаджетата
Везни
Везните вършат секс, когато са влюбени. Не си падат по инцидентните връзки, мимолетните прекарвания и безсмислените излизания. Вярват, че сексът е прекрасен само, когато има усеща. Другото е губене на време. И до момента в който всичките им другари са натрупали опит с годините, Везните са оставали острани. Малкото съществени връзки, които са имали, не са им дали нужния опит и умения. Притесняват се да опитват с нещо ново, за това и избират да залагат на сигурното. Не си падат и по порното, за това не можеш да ги накараш да гледат с теб, в случай че не настояваш извънредно доста. Везните не се усещат сигурни в леглото, за това и не се впускат в доста прекарвания.
Коя е най-неопитната ЗОДИЯ в СЕКСА вижте ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР