Е, момчета, моментът, който всички очаквахте и за който постоянно

...
Е, момчета, моментът, който всички очаквахте и за който постоянно
Коментари Харесай

„Момчета, моментът настъпи“: София Жук си направи акаунт в OnlyFans


„ Е, момчета, моментът, който всички очаквахте и за който непрекъснато ме питахте, настъпи. Създадох си акаунт. Целият ми извънреден метод на живот, подплатен с красиви фотоси, ще бъде там, тъй че не пропускайте нищо “ – по този метод някогашната тенисистка София Жук разгласи, че си е направила акаунт в OnlyFans.

Феновете на тениса я познават с изключение на като хубавица, и като един от най-обещаващите гении в играта. Тя непрекъснато беше сравнявана и с именитите си сънароднички Мария Шарапова и Анна Курникова, само че нито в миналото е търсела сходна асоциация, нито е желала да реализира огромни триумфи на корта.

На 14 тя печели първия си ITF трофей, а година по-късно победи на Уимбълдън при девойките. Именно след триумфа в Лондон от ден на ден хора стартират да ѝ обръщат внимание и да разпореждат огромни очаквания на нея.

Едва на 20 години обаче Жук ненадейно приключи кариерата си поради травми и душевен проблеми.

„ Когато бях на 18-19, се оплаквах от мощни болки, само че треньорът ми продължаваше да ме пришпорва “ – споделя рускинята.

В момента тя живее в Съединени американски щати. И с изключение на да се занимава с OnlyFans, има и бизнес с отдаване на коли и яхти по наем.

Може да видите повече фотоси в галерията .
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР