Е мили дами днес ще ви разкажем кое и как

...
Е мили дами днес ще ви разкажем кое и как
Коментари Харесай

От MAGAMA: Изсветляване, балеаж, кичури или фолиаж кое да изберем?

Е благи дами през днешния ден ще ви разкажем кое и по какъв начин да извършите, с цел да нямате никакви разочарования! Разглеждайки разнообразни оферти в нета евентуално сте попадали на доста атрактивни и неповторимо красиви коси, в неясно розово, пепеливо русо, или божествено преливане от тъмни към светли нюанси. Когато си харесате избран цвят направете предварителна консултация с коафьор!

В салон Магама това се прави след диагностика на косата и детайлно разглеждане на вашето предпочитание за смяна на цвета! Често запитванията са за промяна и изсветляване на цвета с повече от 8 тона! Не във всички случаи това е целесъобразно и може да се случи с една процедура.
В днешно време фризьорите разполагат безусловно с вълшебен артикули посредством, на които могат да създадат чудеса с вашата коса! Използвайки щадящите пудри на #Kadiffe и цялата линия от артикули за грижа в салон Магама, вашата невероятна коса ще бъде подхранена, здрава даже и след изсветляване и с невероятна гладкост и искра.



Когато става въпрос за промяна на коста от тъмни цветове към руси такива известния балеаж, а към този момент и фолиаж са мечтаните от дамите техники за изсветляване на косата. Да това е  доста положително решение, с което може да имате красива руса коса в нежна преливка или с акцент на светлите воали в избрана зона на косата, с която реализираме повече релеф, размер или дълбочина на цвета!

Извършената от експерти процедура ви дава сигурност за стремежи заключителен резултат. В някои случаи сходна смяна изисква повече време, заради софтуерния процес на продуктите и времето, което би трябвало да имат като влияние върху косата! В взаимозависимост от сложността на изсветляването, това може да отнеме сред 3 и 6 часа. Казвали, че хубостта изисква време, а това време прекарано в прелестна компания и приятни срещи с приятелки в салона за хубост е най-хубавата терапия за всяка жена.

По-честите разновидности за внасяне на повече светлина в косите е с леки кичури коса, които могат да бъдат ситуирани по този начин, че да озаряват лицето и по-тъмен цвят в задната част на главата!

Когато приказваме за рисково ярки или модерно цветове метода е малко по-различен! За да се реализиран тези резултатие е значимо да бъде изсветлена цялата коса. Разбира се такава смяна може да предприемете единствено в случай че вашата естествена коса го разрешава. На финала нежни розови или перлени тонове, както и светли аметис или кехлибар могат да са вашето друго аз.

Ако вашата коса не разрешава да бъде изсветлявана постоянно или изобщо, то може да бъде сложена спомагателна коса в мечтаните от вас цветове. Така без никакво химическо отнасяне ще имате по-светли или цветни кичури във вашата прическа.

Е дами, готовили сте за вашата промяна? Ние сме с вас на всяка крачка по пътя на разкрасяването на вашата коса! Заедно с неповторимите артикули на #Kadiffe може да имате неземно красиви цветове, а косата ви ще бъде непокътната и здрава с подхранващата линия шампоан, еликсир и маска за коса! Докосването на луксозна здрава коса е повече от първокласно преживяване! Подарете си го!

Повече за продуктите на #Kadiffe може да видите на или

Професионалните артикули #Kadiffe ще намерите във физическите ни магазини
София Дамян Груев 46 0898777740

София Патриарх Евтимий 51 0898778137
София  Солунска 23 0898770058
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР