е като да играеш шах с каратист – ти местиш

...
е като да играеш шах с каратист – ти местиш
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Днешният ход на Бойко Борисов е като да играеш шах с каратист

е като да играеш шах с каратист – ти местиш фигурите, а той рита дъската. Всъщност и на децата е ясно, че Бойко Борисов се е вкопчил във властта като удавник за сламка и прави всичко допустимо, с цел да провежда той идващите избори. Каквито и да са те, написа телевизионният водещ и водач на " ИТН ".
А истината е следната:
 Слави: Борисов оглави митинга против себе си Слави: Борисов оглави митинга против себе си
" Еееее... Бойко Борисов оглави митинга против себе си ". Такъв коментар направи Слави Трифонов в своята Фейсбук страница, откакто...
- за използването на решенията от провелия се референдум през 2016 година не е належащо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание.
- за прекъсването на корупцията и налагането на честност и правдивост в правосъдната система не е належащо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание.
- за ограничението на правата на основния прокурор не е належащо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание.
- а в случай че е належащо Велико Народно Събрание, не трябва да го привиква министър-председател и държавно управление, и парламент, които тотално са изгубили националното доверие.
 Анализ: Предложенията на Борисов са повърхностни и са самопризнание, че политическата система е зле Анализ: Предложенията на Борисов са повърхностни и са самопризнание, че политическата система е зле
Борисов направи яростно послание, в което изиска привикване на Велико национално заседание (ВНС), промени в Конституцията и преустановяване на п...
Така че изводът е елементарен и явен:
- оставка на това държавно управление, служебно държавно управление и предварителни избори!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР