Е, има зодии, които определено знаят как да привличат вниманието

...
Е, има зодии, които определено знаят как да привличат вниманието
Коментари Харесай

3-те зодии, които въртят мъжете на малкия си пръст

Е, има зодии , които несъмнено знаят по какъв начин да притеглят вниманието към себе си и след това да си играят с възприятията на тези, които са се наредили на опашка след тях. Те нямат неприятни планове, а просто се забавляват. Не осъзнават по какъв начин нараняват хората до себе си, само че не им се сърдете, такива са си по природа.

Жените от зодия Телец може да наподобяват кротки, само че никога не са безвредни. Те са от скритите лимонки, които могат да създадат живота ти драма. В началото наподобява доста елементарно да се докоснеш до сърцето им, разкриват всичко за себе си, само че сега, в който усетят, че става по-сериозно... пушек да ги няма! Затварят се, стопират да ти дават отговор на известията и те побъркват, тъй като не знаеш имат ли интерес към теб, откакто към този момент си вдлъбнат до уши. Преди да завладееш сърцето на една жена Телец, би трябвало да се въоражиш с доста взаимни отстъпки, доста време и още повече обич. Накрая всичко си заслужава!
Това са най-лошите комбинации сред зодиите

Девите са същински изкусителки, които минават през живота ти като вихър и не оставят нищо след себе си. Много внимавай с тях и в случай че не си подготвен за огромна борба, по-добре не се захващай. Жените от зодия Дева имат доста атрактивна осанка, умни са и знаят по какъв начин да получат всеки мъж, който пожелаят. Тяхната тактичност е да омаят " жертвата " си и постоянно да я държат на една крачка разстояние, само че в никакъв случай по-близо. Тази игра със стъпка напред, стъпка обратно побърква мъжете. Те желаят да се допрян с изключение на до тялото, по този начин и до душата на Девите. Но това е задача с нараснала компликация. Девите са хитри, в никакъв случай не го забравяй.
Зодията, която не стопира да манипулира мъжете, научете в iWoman.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР