Е, господин Трифонов - вече сте история, синоним на провал

...
Е, господин Трифонов - вече сте история, синоним на провал
Коментари Харесай

Боже мой, какво падение на Слави Трифонов

Е, господин Трифонов - към този момент сте история, синоним на неуспех

Боже мой, какво проваляне на Слави Трифонов да нападне по толкоз противен и презрян метод посредством чалга едно младо момиче. Очевидно самотата и провалената вероятност на политическите упоритости на Трифонов, който се виждаше паралелно до Доган и Борисов, раждат сходни " високи " образци на антиестетика.

Експериментира с политика, само че завлече в нея и хората за които отговаряше - Куку бенд, сценаристи, балет, служащи. А те имат фамилии, проекти. Или по-точно имаха. Идиотското му държание лиши всички свързани с Има Такъв Народ въобще от късмет да се върнат в епицентъра на събитията. Днес всички до един са маргинали.

Появата на Тошко наскоро потвърди цялостната им безсмислица. Тъй като " мъжкото " у тях явно е дефицитно и вместо да атакуват мъжете в Политическа партия, атакуват в тил млада дама, която има достолепието да покаже че има повече " топки " от цялото Има Такъв Народ и Слави тугедър, пък и държание и разум, който явно им липсва. И разсъдък. Та в този момент се постанова да задействат и реанимират Национална движение „Симеон Втори". Лена има достолепието да се изправи и да разобличи задкулисието и защото е интелигентна и красива - примитивите реагират с " най-първичното " на което са способни. За някой лев, за още един късмет, който да им провиснал от задкулисието на Доган, Пеевски и олигарсите.

Забелязвате ли - поради сходни нападки, Лена не влезе в Парламента. стои в профил, не се явява постоянно по екран. Но отново я атакуват злостно и толкоз нападателно, че няма метод тази долнопробност да не е платена и да не издава атавистичен боязън. Само вопиюща потребност от пари и боязън може да оправдае тази примитивност. Не за пръв път Трифонов демонстрира убийствена липса на достолепие и темперамент. Още като се подиграваше на Лили Иванова, която е толкоз високо над негово " творчество ", че съвършенно закономерно не го вижда поради дистанцията.

Е, господин Трифонов - към този момент сте история, синоним на неуспех. Не персонално, евентуално там нещата са ОК във финансово изражение, а като рекламация да изразявате и водите елементи от обществото посредством чалга. Вече нито телевизия може да извършите, нито партия, нито власт ще видите, още по-малко игрища да напълните. Съчетанието на упоритост и нелепост, имат и непряк резултат ниско самочувствие. Тепърва ще става по-лошо.

Разочарованите ще стават повече. Самотата на едно бивше " великолепие ". Той излъга цялостен народ и това никой в никакъв случай няма да му елементарни.

Писах го и преди - най-силното оръжие на Политическа партия е Лена Бориславова.

*Илиян Василев е политически анализатор, коментарът му е от фейсбук, заглавието е на Флагман.бг
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР