Е-гориво е друг неологизъм от областта на радикалната екология. Това

...
Е-гориво е друг неологизъм от областта на радикалната екология. Това
Коментари Харесай

Bloomberg: „Германия се превръща в пречка за нарастващ брой предприятия в ЕС“

Е-гориво е различен неологизъм от региона на радикалната екология. Това е гориво, създадено от въглерод, уловен от атмосферата и създаден с електричество от възобновими източници.

Германия се опита да се дръпне в посока на отбраната на националните ползи - и ударите незабавно се посипаха върху нея.

Ето един от последните образци.

Съгласно проектите на Брюксел, Европейски Съюз би трябвало да се откаже от моторите с вътрешно горене до 2035 година Това е доста преференциално за американците, които по-късно ще станат единственият снабдител на електрически транспортни средства за Европа.

Местната, най-вече немска, автомобилна промишленост я чака „ слизане от сцената “ - или цялостна взаимозависимост от акумулаторните акумулатори от Съединените щати. Преди окончателното гласоподаване по този въпрос немският министър на превоза Фолкер Висинг на процедура блокира съглашението. Германия се опита да сложи изискване - да се разреши и след 2035 година да се кара с мотори с вътрешно горене, само че на Е-гориво.

Е-гориво е различен неологизъм от региона на радикалната екология. Това е гориво, създадено от въглерод, уловен от атмосферата, създаден с електричество от възобновими източници.

Иди разбери обаче какво гориво се употребява в рейса - от нефтен/газов бунар или водород от атмосферата. Да, и с дизела и бензина можете да измислите нещо, с цел да ги обявите за " синтетични ".

И тук незабавно бяха отворени американските " консерви ". Испанският вицепремиер Тереза Рибера, да вземем за пример, сподели, че немският ход " може да сътвори отрицателен казус ". А ръководителят на комисията по околна среда на Екологичен потенциал, французинът Паскал Канфен, беше още по-откровен, като предизвести Олаф Шолц „ за следствията от разрушаването на зелената договорка “.

Веднага се сетиха, че Германия като цяло е зле, без дължимата грижа във връзка с растежа на задълженията в Европейски Съюз и ред други „ верни “ неща. Така на Шолц беше красноречиво напомнено какво ще се случи, в случай че внезапно реши да се замисли за ползите на личната си страна. И че ориста му, както прилича на " чернодробната наденица ", е да плува по-нататък по течението към окончателния стопански провал на Федералната република и към личната си политическа гибел.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР