е едно от най-добрите, в същото време най-доброто от практична

...
е едно от най-добрите, в същото време най-доброто от практична
Коментари Харесай

BMW M5 CS срещу Ferrari 812 : Колко голяма е разликата и стрували си тя

е едно от най-хубавите, в това време най-хубавото от практична позиция, суперспортни препоръчани, които BMW в миналото е пускало на пазара досега.

С четири пълноразмерни седалки и изцяло функционално товарно поделение, този рисков автомобил е оборудван с 4.4-литров, V-образен осемцилиндров мотор с оптималната мощ от 635 конски сили и оптимален въртящ миг от 750 Нм. Агрегатът е конфигуриран с умна система за задвижване на четилите колела и осемстепенна роботизирана предавателна кутия. Цената на колата, посочена от екипа на CarWow, е малко над 140 000 британски лири.

Другият състезател в тази борба на рисковите спортисти е , което с премиерата си през 2017 година се трансформира в най-мощната и бърза "серийна " кола , която именитата марка в миналото е пускала в продажба.

Срещу базова цена от малко под 300 000 британски лири ( 450 000 на употребяваната в надпреварата бройка), Ferrari 812 Superfast идва с 6.5 литров, V-образен, дванадесетцилиндров мотор с оптималната мощ от 800 конски сили и оптимален въртящ миг от 718 Нм.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР