“ е единствената партия, която може да направи устойчиво правителство

...
“ е единствената партия, която може да направи устойчиво правителство
Коментари Харесай

Искрен Митев : Всеки, докоснал се до ГЕРБ, е пострадал и не иска да прави коалиция с тях

„ “ е единствената партия, която може да направи стабилно държавно управление в идващия парламент. Всеки, докоснал се до ГЕРБ, е потърпевш и не желае да прави коалиция с тях. Освен ГЕРБ- “Възраждане “, която е предстояща коалиция, не виждам кой различен с изключение на Политическа партия може да направи резистентен парламент. Това разяснява Искрен Митев от " " в „ Денят онлайн “ по Nova News.

По мотив изявлението на вицепремиера Атанас Пеканов за първия транш по Плана за възобновяване и резистентност, Митев сподели, че парите са целеви и не може да има пренасочване на средствата - те са доста съответни по законодателствата.

Митев разяснява и изявленията на Бойко Борисов от през днешния ден по адрес на Политическа партия: „ Бойко Борисов и борисовщината – това е модел на лъжите, той си сменя мнението всеки ден. Първо споделяха, че сме изгонили съветските дипломати, след това пък, че сме изгонили единствено чистачи, правили сме услуга против Русия за газа. Когато имаме информация, за мен е значимо от кое място идва тя. Той е споделил: „ Аз съм елементарен и вие сте елементарни “ - аз не мисля, че останаха хора, които да имат вяра на неговите неистини. “

" Гражданите са толкоз лъгани, че те не имат вяра в истината, когато я видят. За шест месеца нашите дейности демонстрираха какви са нашите планове, идея и правила. Безплатни детски градини и данъчни облекчения за младите фамилии, „ Капитан Андреево “ – самоуверено скочихме против такава огромна скица, с помощта на тази скица спряхме отровните плодове и зеленчуци, които ядяха нашите деца. Трябва да покажем дейности – нашите дейности бяха доста ясни ", добави също той.

На въпрос по отношение на отцепниците от Има Такъв Народ и Бойко Рашков, които са „ външни лица “ за Политическа партия, Митев разяснява: „ Каузата, зад която стоим, не се трансформира – нулева приемливост към корупцията. Тези хора са добре пристигнали – гласоподавателите ни и хората от техните региони ги приветстват. Единствените разтърсвания са от страна на старите политици, че тези борбени персони са част от смяната и ще привлекат още смели хора със себе си. “

Митев твърди, че няма опция на Политическа партия, която да сплоти едно обикновено болшинство, което да стои зад правилата на партията да се отстранен старите управленчески претекстове.

„ Нашите изследвания посочваха, че има гласоподаватели на Политическа партия, които желаят да гласоподават единствено за нас без Демократична България. Ние с Демократична България сме естествени сътрудници – аз съм дал своя вот на предните избори за тях – ние сме от едно тесто, само че имаме друг набор, и би трябвало да почитаме хората “, добави също той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР