е един от младите представители на групата на Европейските Консерватори

...
е един от младите представители на групата на Европейските Консерватори
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: Естествено, че решението за Шенген е политическо и винаги е било такова

е един от младите представители на групата на Европейските Консерватори и Реформисти в България. Той слага във фокуса на публичното внимание значим проблем. Редакцията е подготвена да разгласява и други отзиви по тематиката.



Холандия стопира България за Шенген в този момент, когато границата ни е тотално пробита и в страната влизат хиляди дневно.

Холандия спираше България за Шенген и през 2015-2020, когато границата ни не беше пробита и бяхме образец за страна, в която няма мигрантска рецесия. Тогава, когато самите мигранти се поучаваха да не минават през България, а целият напън беше към Гърция.

Холандия спираше България за Шенген и ПРЕДИ 2015-та, когато изобщо нямаше мигрантска вълна.

Тоест, Холандия стопира България за Шенген, когато има мигрантска вълна, и когато няма мигрантска вълна. Когато границата ни е пробита, и когато не е.

Естествено, че решението е политическо и постоянно е било такова.

Просто у нас по този начин и не се откриха управници с гръбнак пред европейците, които да намерят нещо, за което пък на холандците им е значимо. След което да го блокираме на европейско ниво и в следствие изтъргуваме против Шенген. Както по принцип се случват нещата в Европа сред останалите страни.

Заглавието е на редактора
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР