е четиризвезден ваканционен комплекс, предлагащ повече от слънце, пясък и

...
е четиризвезден ваканционен комплекс, предлагащ повече от слънце, пясък и
Коментари Харесай

Плаж, море, история: Аполония Ризорт е мястото!

е четиризвезден ваканционен комплекс, предлагащ повече от слънце, пясък и море. Разположен е в спокоен залив на един от най-красивите плажове по българското Черноморие – превъзходният „ Царски плаж “ до къмпинг „ Градина “, намиращ се сред морските градчета Черноморец и Созопол.



Прекрасното комбиниране на разкош, улеснения, чудесно обслужване, непорочност и комфорт на самия бряг на морето дават всичко належащо за прекарването на една незабравима отмора.

Царският плаж е един от най-чистите и красиви по цялото ни крайбрежие и необятната му линия е покрита с тънък златен пясък. Плажът предлага и отлични условия за упражняване на разнообразни водни спортове - водни колела, джет ски, уиндсърфинг, гмуркане.

Комплекс Аполония Ризорт предлага настаняване в първокласни студиа, удобни двойни стаи и елегантно обзаведени жилища с една или две спални. Вашите домашни любимци са добре пристигнали дружно с вас и ще получат същате грижа и внимание по време на почивката ви.



На територията на комплекса се намират два тематични а-ла-карт ресторанта – едноименният средиземноморски ресторант „ Аполония ” и новата сензация - ресторант „ Градина Латина Кантийн ”, намиращи се на самия плаж с незабравима панорама към морето и най-големия остров на Черноморието – св. Иван.

Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР