е безспорният победител за втора поредна година в независимото пазарно

...
е безспорният победител за втора поредна година в независимото пазарно
Коментари Харесай

Keш Кредит с признание за най-бързо одобрение за втора поредна година

е безспорният победител за втора поредна година в самостоятелното пазарно изследване за най-бърз онлайн заем, извършено от осведомителния портал . Изследването мери скоростта в онлайн процеса на разпределяне на бързи заеми – от момента на подаването на настояването за заем в уеб страницата на съответната компания досега на приемане на финален отговор.

Изпреварвайки всички свои съперници, още веднъж дава най-светкавичното утвърждение на пазара – до 6 минути. Чрез новаторския си способ на работа, компанията цели да обезпечи оптималната експедитивност, улеснение и сигурност за всички свои клиенти. Моменталното утвърждение на онлайн заеми пък се дължи на бързия скоринг модел за оценка и напълно автоматизирания развой на работа, който най-бързата кредитна институция за 2018 година ползва.

„ Щастливи сме, че бързината на утвърждението, което предлага – до 6 минути, няма аналог на пазара. След признанието, което получаваме към този момент две следващи години, решително продължаваме да работим за създаването и предлагането на нови артикули, които дават на потребителите най-ефективните услуги при най-хубавите и комфортни условия “, показа Зорница Янакиева, Оперативен шеф на .
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР