е български бранд, основан от Катрин Богданова, която е дизайнер

...
е български бранд, основан от Катрин Богданова, която е дизайнер
Коментари Харесай

Уби ги! Моника Ланчева облечена с хита на сезона от ,,Collection KA BO”

е български бранд, учреден от Катрин Богданова , която е дизайнер на ефектните бански костюми. Видимо, Катрин не пести средства, тъй като с изключение на с съвършен външен тип, банските на са едни от най-качествените освен в България, а и в Европа.

 Моника Ланчева с бански от Collection KA BO

Моника Ланчева с бански от,,Collection KA BO “

Откъде идва съвършеното качество ли? Много е просто, банските костюми се шият в България и Италия. Докато стигнат обаче до потребителите, всеки един бански костюм минава редица проби за качество и устойчивост.

Редица известни персони от България и Европа се доверяват на , измежду които и бизнесдамата . Това е един от индикаторите, че зад марката стои един сполучлив и упорит човек, който съумя да пребори огромната конкуренция и да се наложи като един от водачите на пазара.

 Моника Ланчева с бански от Collection KA BO

Моника Ланчева с бански от,, Collection KA BO “

Бизнесдамата показа фотография, на която е с един от топ шлагерите на сезона от . На съвършената фигура на , банският костюм стои повече от неповторимо и акцентира сексапила ѝ.

Посетете уеб страницата на и се насладете на богатият избор. Съотношението цена-качество просто няма аналог, а доказателство за триумфа на марката са хилядите удовлетворени клиентки.



Моника Ланчева с бански от,,Collection KA BO”
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР