Дюкесата на Кеймбридж се противопостави на движението Time's up като

...
Дюкесата на Кеймбридж се противопостави на движението Time's up като
Коментари Харесай

Срещу правилата: Сияещата Кейт Мидълтън се появи със зелена рокля и принц Уилям по ръка на наградите БАФТА

Дюкесата на Кеймбридж се опълчи на придвижването Time's up като се появи на премиите БАФТА в тъмнозелена рокля от дизайнера Джени Пакман, вместо целесъобразното за вечерта черно облекло, което "обсипа " аления килим.

По-голямата част от филмовите звезди поддържаха митинга, за който светът не стопира да приказва от месеци, като облякоха напълно черни тоалети. Time's Up се бори против половото принуждение над дами по света.

►►► Мъжът, който всички ненавиждат (и има защо): Харви Уайнстийн
 кейт уилям Gettyimages/Gulliver
Нека си напомним напълно скорошните награди "Златен глобус " и "Грами " - присъстващите и участниците и в двете вечери бяха съпричастни към придвижванията Time's up и #Metoo.

► "Златните глобуси " - кой победи и кой облече черно

► След черните рокли – звездите с бели рози в поддръжка на дамите и равенството
 кейт уилям Gettyimages/Gulliver
До последно не беше ясно дали Кейт ще последва образеца на холивудските звезди и ще се облече от глава до пети в черно, до момента в който минава по аления килим със брачна половинка си Уилям.
 кейт уилям Gettyimages/Gulliver
По време на миналогодишната гала Кейт заложи на черна публична рокля с бели цветя от Александър Маккуин, само че осведомени спекулираха, че дюкесата най-вероятно ще се наложи да прояви нерешителност във връзка с облеклото си тази година.

Това се постанова заради кралския кодекс, който гласи, че член на кралското семейство не трябва да поддържа обществено публичен митинг под каквато и да е форма.

Разгледайте всички фотоси на сияещата Кейт и нейния брачен партньор - принц Уилям от премиите БАФТА ТУК. ► ► ►
 кейт уилям Gettyimages/Gulliver
Вижте още:
Как да се обличаш като Кейт Мидълтън, само че за по-малко пари? Кейт Мидълтън предприе първото си независимо премеждие Фризьорът на Кейт Мидълтън разкри тайната на съвършената й коса Специалната връзка сред Кейт Мидълтън и принц Хари Защо Кейт Мидълтън може да провокира скандал по време на премиите БАФТА?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР