Дяволското гърло“ и “Господин Х и морето ще направят своите

...
Дяволското гърло“ и “Господин Х и морето ще направят своите
Коментари Харесай

Дяволското гърло и Господин Х и морето с гала премиера на голям екран

„ Дяволското гърло “ и “Господин Х и морето ” ще създадат своите министър председатели по едно и също време в ефира на малкия екран и на огромен екран в киносалоните. На 28 февруари престъпната драма „ Дяволското гърло “ ще излъчи първи епизод и ще се срещне с публиката в Синема Сити в мол Парадайз, а ден по-късно - на 1 март ще бъде показан и първият епизод от престъпната комедия „ Господин Х и морето “.

„ Срещата с публиката е извънредно прочувствена за нас. Премиерите на огромен екран ни дават опция освен да представим качеството на снимане в мащаб, само че и да забележим реакцията на феновете, чието утвърждение е най-важният аршин за добре свършена работа. “Дяволското гърло ” се разграничава от всичко правено досега у нас, а на феновете им следва да се уверят, че продукцията е на международно равнище във всяко едно отношение ”, споделя продуцентът Евтим Милошев.

„ По време на медийната прожекция на „ Господин Х и морето “ за първи път видяхме реакцията на по-широк кръг фенове – всички се смееха и усетиха духа на сериала. Очаквам на премиерата да е същото - хората да се забавляват и несъмнено, да се срещнат онлайн с актьорите “, разяснява Димитър Гочев, продуцент на сериала.
 Господин Х и морето NOVA
Не пропускайте министър председателите на най-новите български сериали „ Дяволското гърло “ на 28 февруари и “Господи
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР