Дяволът работи усилено, но Jolene работи повече. Повече от 50

...
Дяволът работи усилено, но Jolene работи повече. Повече от 50
Коментари Харесай

Доли срещу Бионсе: да живее битката за „Jolene“

Дяволът работи интензивно, само че Jolene работи повече. Повече от 50 години откакто червенокосата хищница съблазни без изпитание мъжа на Доли Партън, най-скандалната държанка на музиката още веднъж основава проблеми.

Този път тя си навлече гнева на Бионсе, която пренаписа кънтри шлагера с поврат в новия й албум Cowboy Carter. Тук Бионсе не пита учтиво, а гневно предизвестява Джолийн да насочи изумруденозелените си очи в друга посока. Джолийн би било добре да се вслуша: в ерата на обществените медии, нападателно лоялният „ Beyhive “ на кралица Бей можеше да я ужили, доксира и четвърти по-бързо от прериен огън с попътен вятър.

Но както бихте очаквали в културен климат, в който „ закачливата актуализация “ на Nike на кръста на Свети Георги върху футболния екип на Англия – лилаво щрих – може да провокира групови спазми, преработката на Бионсе провокира неспокойствие. Докато някои рецензии са в действителност ободряващи, някои от тях се усещат вкоренени в самите предубеждения за това на кого принадле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР