Дяснопопулистката Алтернатива за Германия се готви утре за нов пробив

...
Дяснопопулистката Алтернатива за Германия се готви утре за нов пробив
Коментари Харесай

Алтернатива за Германия пред нов пробив

Дяснопопулистката " Алтернатива за Германия " се готви на следващия ден за нов пробив в политиката на Федералната република. Тя ще влезе и в последния локален парламент, в който до момента не беше показана - в провинция Хесен. Партията, основана преди единствено пет години - в разгара на финансовата рецесия, в този момент се бори за затваряне на границите и строга политиката за даване на леговище. Изборите в Хесен са съдбовни за Германия и по друга причина - резултатите на ръководещите страната партии ще бъдат решаващи за държавното управление в Берлин.

Вижте още от Мария Стоянова.


От на следващия ден " Алтернатива за Германия " още по-здраво ще стъпи на политическата сцена. Независимо от антисемитските и шовинистки провокации, без значение от вътрешните несъгласия, при които даже се стига до ръкопашни битки. За лидера на листата в Хесен успеха на следващия ден е значима, макар че е предизвестена.
Райнер Ран, " Алтернатива за Германия ": Хесен е последната федерална провинция, в която не бяхме парламентарно показани. Затова вотът има такова значимо алегорично значение. След него, единствено ние и социалдемократите, ще сме във всички парламенти, на всичките 16 провинции.
И до момента в който на следващия ден в Хесен гласоподават, в Берлин ще треперят. В партийните централи на ръководещите партии резулатите могат да се окажат съдбовни.
Торстен Фраас, политолог от Свободния университет в Берлин: В взаимозависимост от гласовете, ще стартират полемики или за бъдещето на Ангела Меркел в Християн-демократичния съюз, или за бъдещето на Андреа. Налес при социал-демократите. Това за ръководещата необятна коалиция предвещава стихии.
Бурята може и да се размине, в случай че резултатите не излязат трагични.Тогава всичко ще си остане както досега.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР