Дясната ръка на Ценко Чоков се готви да става кмет

...
Дясната ръка на Ценко Чоков се готви да става кмет
Коментари Харесай

ГЕРБ гласи приятел на Ценко Чоков за кмет на Галиче?

Дясната ръка на Ценко Чоков се готви да става кмет на врачанското село Галиче, написа "Булнюз ".

Страхил Стоянов е претендентът на ГЕРБ за частичните кметски избори на 20 май в размирното село. Оказва се, че мъжът е един от най-доверените хора на някогашния селски властник.

В структурата на партията в Бяла Слатина е трябвало да избират сред Страхил Стоянов и Ивайло Рачев. След дълги размишления обаче се отказали от втория и избрали Стоянов.

Стоянов не пропущал рандеву на Чоков и най-редовно върви да му дава доклад за протичащото се, до момента в който екскметът е в зандана.

На фотосите се виждат околните връзки сред Чоков и Стоянов. Мъжът е постоянен на софрата на Ценко, като са чествали дружно и последната изборна победа на някогашния кмет.

Двамата си наподобяват и по друго - Стоянов е бил заловен скоро от чиновниците на реда, че краде ток. Актът за това обаче бил написан на татко му, защото къщата, в която живее, се води на негово име. Срещу Чоков се водеше дело за същото закононарушение.

Освен това измежду локалните поданици се приказва, че довереникът на Ценко е прочут и с това, че се занимава с нелегално изкупуване на кожи.

Хората приказват още, че организацията за спечелването на изборите към този момент тече стремително и е почнало пазаруването на вота, като цената върви по 50 лв. на глас за Страхил Стоянов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР