Дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко Йорданов, брани личния

...
Дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко Йорданов, брани личния
Коментари Харесай

Дясната ръка на Слави Трифонов крие сестра актриса

 Дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко Йорданов, брани персоналния си живот със зъби и нокти, съвсем като своя шеф. Зам.-шефът на партията на чалгаря Има Такъв Народ е спестовен на думи във връзка с хората от най-тясното си обграждане. Оказва се, че една от значимите за него дами е актриса, известна в арт средите в столицата. Става дума за 50-годишната Мими Йорданова, която в действителност е по-голяма сестра на сценариста.

Разликата във възрастта им е единствено година. Родени са в Ямбол, където и до момента живеят родителите им. Баща им Данчо се прочул като треньор по футбол, приключил ВИФ преди време. Майка им Янка била по-амбициозната от двамата и тя упорствала да се изучат. За разлика от батко си, който приключва история в Софийския университет, Мими има артистични пристрастености и се дипломира в НАТФИЗ със компетентност " Актьорство за куклен спектакъл “ през 1994 година Бляновете ѝ за шеметна кариера обаче не се сбъдват. Въпреки известността на своя брат и дългия му стаж в малкия екран Йорданова цялостен живот играе детски представления от рода на " Трите прасенца “, " Питър Пан “ и сходни. В последните години Мими си докарвала спомагателни приходи, като почнала да озвучава реклами и турски сериали.

Въпреки че по осанка  не е разпознаваема за аудиторията, гласът ѝ е стигал до съвсем всеки български дом поради хитовата драма " Вътрешен човек “ с присъединяване на турската мегазвезда Чаатай Улусой. Проверка демонстрира, че общоприетият хонорар за озвучаване е към 250 лв. за 5 минути при игралните филми. В множеството случаи второстепенните герои имат по не повече от 10-минутна обща дълготрайност на репликите.

Макар от обществените мрежи на Мими по нищо да не си проличава за родствената ѝ връзка с Тошко, тя е поддръжничка на партията на Слави Трифонов. За фамилното си състояние също не е оставила данни, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР