Дясната ръка на Денис за мокри поръчки – Димитър Йорданов

...
Дясната ръка на Денис за мокри поръчки – Димитър Йорданов
Коментари Харесай

Боксьорът отива на разпит в ГДБОП в Братя

Дясната ръка на Денис за мокри поръчки – Димитър Йорданов (Боксьора) – е извикан на диалог в отдел “Наркотици ” на ГДБОП персонално от Калин. Вики скрито става несъзнателен очевидец на връчването на призовката и е доста уплашена. Какво целят следователите с показния разпит и какъв ще бъде резултатът от него?

Неочаквано Топал подава ръка на своя съперник Пламен Райков – наркобос с необятно въздействие в София и региона. След залавяне на пратката с хероин на Райков, Денис му предлага да обединят старания, с цел да схванат кой доставя служителите на реда с толкоз точна информация. Ще одобри ли наркобосът предлагането или ще остане песимистичен към този чудноват съюз?

Драго демонстрира благосклонната си страна и пред Велин, като го изненадва с великодушен подарък, който оставя бащата без думи. Какъв е жестът? Ще се размекне ли Велин от огромния подарък и каква ще бъде реакцията на неговата брачна половинка Мая?

Снежа продължава да гостува в дома на Борис след изписването от болничното заведение. Прекарвайки от ден на ден време със снаха си Лора, двете откриват, че могат да поддържат връзка на забавни тематики. Това колкото оказва помощ да изгладят връзката между тях, толкоз и заражда неподозирани подозрения в душата на Лора. Възмущение, боязън и мъчителни въпроси ще я отведат на мястото, където минимум е очаквала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР