Дясната ръка на Бойко Борисов - Цветан Цветанов, придружен от

...
Дясната ръка на Бойко Борисов - Цветан Цветанов, придружен от
Коментари Харесай

Доналд Тръмп отказа среща и снимки с Цв. Цв. и кметовете на ГЕРБ!

Дясната ръка на Бойко Борисов - Цветан Цветанов, съпроводен от кметовете на София, Пловдив и Бургас - Йорданка Фандъкова, Иван Тотев и Димитър Николов бяха подценени като участници в молитвената закуска с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, оповестява Podoko.eu.

Според осведомени, администрацията на Тръмп избягвала да се среща и обвързва с национални политици, съддадени от Барак Обама и Хилари Клинтън, какъвто е Цветан Цветанов и неговия антураж, упрекнати в корупция и търговия с въздействие съпартийци!

Особено наскърбен от пренебрежителното отношение на президента Тръмп останал упрекнатият от профилираната прокуратура и разследван от профилираният съд кмет на Пловдив Иван Тотев, упрекнат за нанасяне вреди на общината на стойност над 1 000 000 лв.!

Президентът Тръмп и администрацията му имат политика на остро разграничаване от интернационалните протежета, основани от Барак Обама и задкулисието на семейство Клинтън, каквито са Борисов, Цветанов и партията им.

Тези протежета на порочната администрация на Обама и Клинтън уронват престижа на Съединени американски щати по света и в частност у нас в България, където президентът Тръмп се радва на релативно утвърждение.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР