Дядото на студента Евгени Марчев, който беше арестуван по време

...
Дядото на студента Евгени Марчев, който беше арестуван по време
Коментари Харесай

Дядото на студента Евгени Марчев отговори на Борисов: На Вас ви липсва много морал!

Дядото на студента Евгени Марчев, който беше задържан по време на митингите в София и чийто случай се проверява за полицейско принуждение, отговори на премиера Бойко Борисов. Причината - доктор Димитров беше посочен от министър-председателя със следните думи: " Неговият дядо (бел. ред. - т.е. на Марчев, който е студент в Хага) болшевик не ни е дал да учим в Брюксел ".
" Бях учуден, омерзен, обезверен съм даже, че отпред на нашата страна има такива хора. Не съм никакъв болшевик - аз съм един лекар, моите родители са елементарни орачи и копачи. Нямам протекция от никого в моя живот. Не Ви прави чест да слизате толкоз ниско ", съобщи лекарят.
Дядото на Марчев е хирург. " 50-60 години съм създавал живот ", заключи доктор Димитров, който добави, че на Бойко Борисов му липсва морал и го прикани да не провокира кръвопролития с упоритостта си.
Д-р Димитров прикани българските студенти, които учат в чужбина, да се върнат в България и " да основат ред в тази страна ".
Лекарят се обърна и към посолството на Нидерландия в България - не гледайте по този начин, като че ли в България нищо не става, уточни доктор Димитров, който подсети, че Евгени учи в Хага. И помоли ректорът на университета, в който учи Евгени, да се запознае със случилото се.

Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР