Дядо Стефан от Велико Търново е на 92 години. Преди

...
Дядо Стефан от Велико Търново е на 92 години. Преди
Коментари Харесай

Дядо Стефан цял живот носи орех в джоба си! Ето как се преобърна живота му

Дядо Стефан от Велико Търново е на 92 години. Преди доста години той слага орех в джоба си. Това трансформирало живота му радикално

Възрастният човек дава съвет на всички, които желаят да трансформират живота си към по-добро. Цели 40 години дядо Стефан е отдал на проучвания за това по какъв начин нездравословните лъчения от земните глъбини въздействат на човешкия организъм. Мъжът е някогашен полковник от Българската войска и проектант и е уверен, че всеки от нас би трябвало да открие своя метод да се защищава от тези нездравословни лъчения.

За себе си дядо Стефан е разкрил най-благоприятен способ, който е запазил живота и здравето му толкоз доста години. Той предлага един доста елементарен способ – да носим в себе си един-два ореха.

Когато бил млад, дядо Стефан чул от негови сътрудници, че от нездравословните лъчи избавление няма и метод да се защитим просто не съществува. Той обаче взема решение да не се съгласи и залага на собствен способ за избавление.

Дядо Стефан е уверен, че нездравословните въздействие в последните години са се засилили. Това е резултат от заобикалящата ни на всички места електроника като компютри, лаптопи, телефони, телевизори и други. Бившият проектант е уверен, че освен  орехите , някои типове дървета също могат да бъдат скъпи за хората в битката им с нездравословните лъчения.

Всеки е свободен да последва образеца му. Единственото нужно, с цел да сте постоянно здрави и да живеете дълго, е да се научите да употребявате даденото ни от природата.

Във всеки комфортен скучай черпете сила от дърветата. Прегръщайте ги постоянно или се облягайте с тил на ствола им. Освен това пъхнете орех в джоба си и в никакъв случай не се разделяйте с него – и ще живеете постоянно./ ezine.bg

 

И още:
10 невероятни изгоди на орехите
Орехите, постоянно биват обсъждани като нездравословни заради високото им наличие на мазнини и калории, които съдържат. Въпреки това все по-често се появяват проучвания, които оборват това изказване. Орехите съдържат здрави етерични масла, антиоксиданти, витамини, минерали, протеини и фибри, което ги прави същинска супер храна.

Здравните изгоди от орехи са доста. Нека обсъдим някои от преимуществата им, за които може би не знаете.

1. Подобряват вашата памет

Орехите съдържат незаменимите мастни киселини омега 3 и 6. Те спомагат за възстановяване на паметта и познавателните функционалности на мозъка.

 

2. Предпазват от меланхолия

Като включите тези ядки в хранителния си режим те могат да оказват помощ за попречване на положения на меланхолия. Проучвания са посочили, че ниските равнища на омега-3 могат да бъдат изключително нездравословни. Това има смисъл, защото омега мастните киселини са потребни за мозъка. Орехите съдържат обилие от омега-3, които оказват помощ за попречване на меланхолия.

3. Подобряват качеството на спермата

Опитвате се да забременеете? Уверете се, че вашият обичан яде по една шепа орехи всеки ден, защото едно от преимуществата на орехите е възстановяване на жизнеността на сперматозоидите. Те също по този начин може да спомогнат за попречване на аномалии при сперматозоидите.

4. Спомагат за здравето и силата на косата и ноктите

Орехите са отличен източник на биотин или витамин B7, който се счита за добър за косата и ноктите и им оказва помощ да порастват по-силни и по-здрави. Витамин Е, който също се съдържа в орехите дава на косата и ноктите здравословен искра. Орехите също по този начин предотвратяват загубата на коса.

5. Предотвратяват нарастване на простатата и рак на гърдата

Орехите имат доста високи равнища на антиоксиданти. Поради това те забавят растежа на простатата, и понижават риска от рак на гърдата.

6. Подобряват двигателната функционалност

Омега-3 мастните киселини вършат чудеса с мозъка, в това число усъвършенстват двигателната функционалност, когато се одобряват в умерено количество.

7. Чудесни са за кожата

Консумирането на орехи оказва помощ на кожата да наподобява по-млада и по-здрава с помощта на мощните антиоксиданти и витамин Е. Можете да употребявате и лосион с орехово масло за отбрана против суха кожа. Кой не желае по-млада, по-здрава и по-еластична кожа?

8. Помагат за попречване на сърдечни заболявания

Проучвания направени в Съединените щати, Австралия, Нова Зеландия, Испания и Израел демонстрират, че 2-3 порции орехи дневно понижават равнищата на холестерола задоволително, с цел да се понижи риска от коронарна болест на сърцето. Ако имате сърдечно заболяване в фамилията си, може да обмислите постоянната консумация на орехи.

9. Помагат за надзор на тежестта

В допълнение към всички изброени досега изгоди за здравето орехите могат да бъдат отлично средство за надзор на тежестта. Те съдържат доста фибри, белтъчини и мазнини, от които ще се почувствате сити за по-дълго време.

10. Подарете си сила

Една от непосредствените изгоди от орехи е, че те съдържат доста витамини от групата В, които могат да дадат подтик на вашата сила. Това върви ръка за ръка с фактора за ръководство на тежестта. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР