Дядо се превърна в един от най-популярните „модни инфлуенсъри“ в

...
Дядо се превърна в един от най-популярните „модни инфлуенсъри“ в
Коментари Харесай

Стар ли? Този японски дядо е истински хит в интернет

Дядо се трансформира в един от най-популярните „ фешън инфлуенсъри “ в Япония. Тетцуя Кудо разруши стандартите, носейки дизайнерските облекла на своя внук. 84-годишният мъж има собствен Instagram, където се радва на забележителна маса от почитатели.

Там той се откроява със стилни комбинации от облекла, които средностатистическите японци на неговата възраст в никакъв случай не биха носили. Заради метода му на обличане, профилът на пенсионера става все по-посещаван и печеливш.



Всичко стартира през май тази година, когато Неноя взема решение да посети дядо си. Младият мъж споделя в Twitter, че му било скучно, ето за какво взема решение да облече Тетцуя с облеклата, които самичък е измислил.



Снимките, които разгласява, стават цялостен шлагер в обществената мрежа. Те са споделени 72 хиляди пъти и събират близо 280 хиляди лайкове. След невероятния триумф на фрагментите с „ модерния дядо “, внукът продължава да прави стайлинга му. „ Аз нося облеклата на моя внук “, написа в представянето на Тетцуя Кудо в Instagram, който наподобява много по-млад, носейки другите аутфити, някои от които са същински фешън находки.



Въпреки че не може да борави с интернет и да качва изявления, пенсионерът на драго сърце се снима в плана и работата като модел, въпреки и на тези години, стартира да му харесва.

След няколко месеца работа, внукът схваща, че доста фешън марки доближават до работата му и споделят фотосите на неговия дядо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР