Дядо на намереното вчера момиченце се е появил и е

...
Дядо на намереното вчера момиченце се е появил и е
Коментари Харесай

Извънредно! Появи се роднина на изоставеното бебе в "Западен парк" в София

Дядо на откритото през вчерашния ден момиченце се е появил и е отишъл в полицията, с цел да си вземе бебето, само че е бил в нетрезво положение и детето не му е било предадено, оповестиха от Министерство на вътрешните работи, представени от Българска национална телевизия.

Момиченцето на забележима възраст сред 5 месеца и една годинка беше открито нощес в Западен парк.

Това е вторият случай на изоставено бебе в границите на десетина дни.

Детето е открито от инцидентно минаващи мъж и жена, които са разкрили до него и плик с облекла. От столичното трето районно ръководство обявиха, че в региона, където е намерено бебето, няма камери, което ще затрудни проверяващите.

Момиченцето е в положително общо положение и без следи от принуждение. То е настанено в Специализираната болница за лекуване по детски заболявания – проф. доктор Ив.Митев”-София, без заплаха за живота. Момиченцето е било леко обезводнено, защото не се знае какъв брой часа е било изоставено в горещините, само че след нахранване в болничното заведение положението му е било нормализирано, показаха от болничното заведение, представени от организация " Фокус ".

В момента бебето е умерено, през цялата нощ също е било умерено. То се храни на всеки 2-3 часа. „ Има отличен вкус и когато е гладно, схваща цялото отделение”, разяснява доктор Михаил Желязков, доктор от болничното заведение. Става въпрос за относително добре гледано бебе.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР