Дядо Коледа успя да отдели от скъпоценното си време да

...
Дядо Коледа успя да отдели от скъпоценното си време да
Коментари Харесай

Дядо Коледа изненада волейболните националки

Дядо Коледа съумя да отдели от скъпоценното си време да посети лагера на дамския народен тим по волейбол в София. Момичетата на Иван Петков, бяха събрани точно на през вчерашния ден, 25 декември за подготовка за идната олимпийска подготовка в холандския град Апелдорн, кото ще се организира от 7 до 12 януари.
 Христина Русева се завръща в националния тим
Христина Русева се завръща в националния тим

Бишвшият капитан отсъства от терените поради майчинство

Изненадата за волейболистките и щаба беше готова от представители на неуморния и постоянно до представителните ни тимове Национален Фенклуб на България. В ролята на Белобрадия дъртак влезе персонално Председателят на Фенклуба Георги Христов, който беше извънредно атрактивен.

След празничните поздравления Дядо Коледа сервира специфична торта на " лъвиците ", на която бе изписано Токио 2020. Това беше коледно обръщение за триумфи към българския отбор и извоюване на квота за Олимпийските игри през 2020 година.

" Пожелаваме на девойките най-много да са здрави. Да покажат лъвския си темперамент и воля, и да завоюват шампионата в Апелдорн. А с това да ни заведат и нас почитателите да ги поддържаме в Токио. Вярваме в техните благоприятни условия ", разяснява за BGvolleyball.com Дядо Коледа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР