Дядо Коледа ще пътува във влак от Брусарци до Лом.За

...
Дядо Коледа ще пътува във влак от Брусарци до Лом.За
Коментари Харесай

„БДЖ-Пътнически превози” ЕООД подкрепя националната инициатива „Коледа за всяко дете”

Дядо Коледа ще пътува във трен от Брусарци до Лом.

За трета поредна година „ БДЖ-Пътнически транспорти ” ЕООД ще поддържа националната самодейност „ Коледа за всяко дете ”, която обичайно се провежда от Националното съдружие на сираците в България (НССБ).

Утре (14-и декември) Дядо Коледа ще пътува във трен, който се движи по маршрут от Брусарци до Лом. Влакът ще потегли от Брусарци в 12:10 ч. и ще дойде на гара Лом в 12:30 ч. Преди заминаването му от гарата в Брусарци, екип на НССБ ще украси празнично пътническата комбинация.

По време на своето пътешестване във влака до Лом, белобрадият дъртак ще се погрижи за положителното въодушевление на клиентите на националния железопътен транспортьор, като им пожелае радостни Коледни и Новогодишни празници и ги почерпи с вкусни изненади.

При идването на влака на ломската жп гара Дядо Коледа ще бъде посрещнат от над 100 деца в неравностойно състояние, настанени в обществени домове и Центрове за настаняване от фамилен вид на територията на община Лом. Той ще зарадва малчуганите с разнообразни лакомства и дарове.

„ За следващ път БДЖ поддържа начинания, свързани с деца в неравностойно състояние и проведени от Националното съдружие на сираците в България, като с това потвърждава, че е обществено виновна компания.

Тази коледна самодейност ще достави голяма наслада на децата от обществените домове в община Лом, с помощта на БДЖ и на другите институции и представители на бизнеса, с чието подпомагане се реализира ”, сподели ръководителят на Националното съдружие на сираците в България ”, Слави Михайлов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР