Дядо Коледа и Снежанка ще се повозят на влака по

...
Дядо Коледа и Снежанка ще се повозят на влака по
Коментари Харесай

Дядо Коледа и Снежанка се качват на теснолинейката Родопи

Дядо Коледа и Снежанка ще се повозят на влака по линията на теснолинейката " Родопи ". Двамата ще бъдат там на 14 декември, оповестиха от БДЖ.

Всеки пасажер в живописната теснолинейка в съботния ден ще се срещне с положителния дядо и неговата помощничка, които ще пътуват по целия маршрут от Септември до Добринище и от Добринище до Септември .

За най-малките пасажери белобрадият дъртак е подготвил доста дарове и специфични изненади.

Инициативата за организирането на Коледния трен е на Гражданско съдружие " За теснолинейката ", която ще се организира за втора поредна година с поддръжката на БДЖ.

Пътническият трен " Родопи " отпътува от гара Септември в 08:45 ч. и идва в Добринище в 13:31 ч. В противоположното направление влакът с Дядо Коледа и Снежанка ще потегли от гара Добринище в 14:15 ч. и ще дойде в гара Септември в 19:21 ч.

За специфичното Коледно пътешестване от БДЖ ще обезпечат спомагателен вагон .

Цената на билета за пътешестване по целия маршрут е 6,50 лева в една посока. Децата до 7-годишна възраст пътуват гратис.

Билети за пътуването могат да бъдат закупени от билетните каси в гарите в страната или онлайн на следния адрес: https://bileti.bdz.bg/ .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР