DXC Technology връчи сертификата на своя 3500-ен служител на събитие

...
DXC Technology връчи сертификата на своя 3500-ен служител на събитие
Коментари Харесай

Най-големият ИТ работодател в България разработва изкуствен интелект за автономни автомобили

DXC Technology връчи документа на своя 3500-ен чиновник на събитие по-рано през днешния ден в централата си в България в " Бизнес парк ", откакто компанията усили личния състав си с към 600 души единствено от началото на годината. Освен директно наетите от компанията чиновници, за нея работят още хиляда души, като общо двата ѝ офиса обслужват повече от 250 клиента, значително от които са бизнеси, които не могат да употребяват услуги на компании отвън Европейския съюз, уточни на събитието шефът " Глобален център за услуги " DXC Technology Камен Добрев. На световно ниво за DXC работят към 138 хиляди души в офиси в 70 страни.
 Компания на Hewlett Packard Enterprise закупи Luxoft за $2 милиарда
ИТ компания с бизнес в България купена за $2 милиарда

" Луксофт България " и една от най-големите в ИТ бранша у нас

Сред задачите на компанията ще е да се задържи като водач на ИТ пазара и от DXC Technology показват, че са вложили повече от 700 хиляди лева от Нова година до момента в образования на личния състав си, като чиновниците им са минали общо над 40 хиляди часа тренинги. " Тренирали сме от нулата стотици хора, - сподели Добрев. - Нашата цел е да сме на върха на вълната и не бихме дали това място на никого, по тази причина вложенията са нужни. "

От началото на годината са предопределение и 250 чиновници в Центъра за цифрова промяна, който беше отворен в София. Това е един от единствено шестте такива центъра на DXC в света (другите от които са в Нюкясъл, Ню Орлиънс, Бангалор, Манила и Аделаида), като в него в България се вземат решение задания, свързани с създаването на изкуствен интелект и обучаването на самостоятелните коли за различаване на строително-ремонтните действия на пътя, а работата на центъра, който работи с немски автомобилни колоси, към този момент е била високо оценена. Всъщност от DXC Technology в кратковременен проект ще продължат да усилват броя на заетите си точно поради партньорството с една от немските автомобилни групи. Макар това да звучи като доста съответен аспект в работата на самостоятелните коли, в действителност неговото значение въобще не е малко, като се има поради, че едно такова возило основава и обработва сред 4 и 8 гигабайта данни в секунда.
 Пет аргументи за какво самостоятелните коли към момента са фантазия
Пет аргументи за какво самостоятелните коли към момента са фантазия

Според специалисти

Освен работата върху самостоятелните коли, в DXC Technology България дава шест от общо деветте категории услуги на компанията световно, в това число доставянето на решения за корпоративната сигурност, облачни платформи, създаване на приложения, работа с и разбор на огромни данни, създаване на промишлен и програмен продукт и ръководство на устройства на работното място. Компанията обслужва необятен набор от сфери, в това число застрахователната, опазването на здравето, банковата, комерсиалната, автомобилната, медийната, енергийната и други. Понастоящем DXC Technology България минава през тест на редунантността, т.е. тя може да продължи да дава услугите си, даже и при положение на злополучие със постройките да вземем за пример, което ще обезпечи на компанията в допълнение конкурентно преимущество.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР